Sunderland best i Tyne-Wear derbyet

149
Sunderland. Foto: Wikimedia

Det måtte et tvilsomt straffespark til for å sette i gang Sunderland men etter det var det ingen tvil om hvor poengene skulle havne. Til slutt sto det 3-0 til the black cats og Allardyce kunne juble for tre meget viktige poeng. For etter tap i debuten er Allardyce den fjerde strake Sunderland manageren som først går på et tap for så og slå Newcastle.

På overtid av første omgang ble Newcastle redusert til 10 spillere og Sunderland ble tildelt et kontroversielt straffespark. I en ren skulder mot skulder duell mellom Coloccini og Fletcher gikk sistnevnte i bakken og dermed straffe til Sunderland. Dommeren valgte samtidig å gi Coloccini det røde kortet. Adam Johnson var sikker fra merket og sendte Sunderland opp i ledelsen.

Billy Jones og fra før av nevnte Fletcher fastsatte sluttresultatet til 3-0. Newcastle og Mitrovic var utrolig nære utligning tidlig i andre omgang men avslutningen ble altfor svak.

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -