Kent Bergersen: Oslo trenger Lyn 1896 i toppdivisjonen

568
Trener i Kvik Halden, Kent Bergersen, var fornøgd med avdelingsoppsettet i avd. 2 for 2018-sesongen. Foto: Kvik Haldens hjemmeside

Den nåværende assistenttreneren på fotballlandslaget Kent Bergersen, som har både vært spiller og trener i Lyn fotball, er meget spent og følger med «argusøyne» det som foregår i disse tider i klubben.Bra for hele fotballnorge

Hvor han blant annet uttaler seg om at han håper klubben vil lykkes med det nye prosjektet og at Oslo-fotballen så absolutt har behov for et comeback av Lyn 1896 FK i Eliteserien i Norge. Det som foregår i klubben er ett omfattende med et veldig, spennende fotballprosjekt, på sikt har klubben fra Kringsjå planer om ett gjenforening med norsk toppfotball.

– Jeg tror jeg har hele fotball-Norge med meg når jeg sier jeg håper Lyn kommer tilbake til toppfotballen. Dette vil også bety mye for interessen i Oslo-fotballen, sier Bergersen til Lyn 1896 sin hjemmeside.

40 kamper som spiller

Kent Bergersen som tidligere var både spiller fra (1991 – 1992), og senere på et tidspunkt innlemmet som klubbens hovedtrener, fra (2008-09-sesongen). I 2017 ble han ansatt som hovedtrener for PostNordliga-klubben Kvik Halden har var han en meget viktig, og fikk bra resultater, som endte med at han i 2020 ble hentet inn assistenttrenere under Ståle Solbakken. Som spiller fikk han 40 kamper for Lyn.

– Vi hadde en «best i byen»-treningskamp mot enga på Bislett og det kom 6000 tilskuere. Vi vant 2-0 og jeg scoret begge målene. Etter det ble jeg tatt ut på landslaget og det var naturligvis stort, sier Kent Bergersen «Kenta», videre til klubben.

Etter han ble hentet av forbundet, har ikke kontakten vært helt der den vare i gamletider. Men han følger ekstremt med på det som foregår i klubben. Blant annet mener han det hadde vært sunt for Oslo som ny, men også hele fotballnorge med et «comeback» av Lyn i toppfotballen her til lands.

– En retur for Lyn vil bety mye for fotballinteressen i Oslo. Det er ikke noe tvil at det vil skape et større engasjement, særlig kampene mot Vålerenga. 

Potensialet i vest

Det som utvilsomt gjør «Kenta» imponert er strukturen som er staket ut av ledelsen i klubben. Han fremhevder spesielt et ubenyttet potensialet som vises på beste vestkant i hovedstaden.

– Dette viser det voldsomme engasjementet det er for klubben og hva en retur kan betyr for Lyn og for Oslo som fotballby.

Vi i Fotballnerd.no satser på breddefotballen, og ønsker at du skal skrive for ditt favorittlag. Les mer her

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

 

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -