Leciejewski ikke lengre Brann sitt førstevalg

135
Brann
Brann. Foto: Wikimedia

Leciejewski ikke lengre Brann sitt førstevalg

Den polske keeperen skal ikke lengre være Rikard Norlings førstevalg på keeperplassen.

Den polske keeperen som kom til Brann og Bergen før 2011 sesongen fra Sogndal skal ikke lengre være trener Rikard Norlings førstevalg på keeperplassen. Brann har pr. dags dato tre keepere i sin A-stall: Alex Horwath, Øystein Øvretveit og Piotr Leciejewski. Sistnevnte skal etter den årlige spillersamtalen fått beskjed at det er nysignerte Alex Horwath som den som vil bli satset på i buret til rødtrøyene.

 

Sliter med vond rygg

- Annonse -

Leciejewski har til tider måtte slite med skader under fjorårets sesong og var en av spillerne som var satt på skadelisten før de to kvalifiseringskampene mot Mjøndalen. Da spillerne kom tilbake til treningsfeltet etter en lang juleferie var det rett på testing på av spillere hvor de skulle undersøkes og testes. Undersøkelsen ble utført på høgskolen i Bergen, spillerenes styrke og VO2 var noe av det som ble testet. Det skal ha vært blant annet på disse testene den polske keeperen har blitt oppdaget med noen kilo for mye på kroppen. Leciejewski selv begrunner at disse kiloene er vanlig å ha i oppkjøringen til ny sesong og at ryggskaden fra i fjor har påvirket treningsmengden hans i løpet av ferien.

 

Rå figther-vilje 

Leciejewski selv ser ikke vanskelig på saken om å kjempe om vokte buret til Brann, allerede i hans første sesong i klubben klarte han til slutt å overta plassen til Håkon Opdal. Dermed ligger alt til rette for en skikkelig keeperduell mellom Piotr Leciejewski, nysignerte Alex Horwath og ikke minst Øystein Øvretveit som viste med flere anledninger at han har et meget bra toppnivå.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -