Piotr Leciejewski ønsker å fortsette karrieren i Polen og Zaglebie Lubin

444
Piotr Leciejewski. Foto: twittter.com

Familien hans har allerede reist tilbake til Polen, mens han må fortsette å vokte Brann-målet ettersom Brann nekter å selge han til Zaglebie Lubin grunnet for dårlige bud.

- Annonse -

Første budet kom i sommer, men Brann avslo tilbudet som de mente var altfor lavt. Et nytt bud kom denne uken, men det var mindre enn det forrige.

Ifølge Eurosport.no påpeker sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, at Piotr Leciejewski har kontrakt ut 2020 og at han fremdeles presterer på høyt nivå. Leciejewski fornyet kontrakten i Brann i desember 2016.

Målvakten i Brann har 184 kamper i Brann-drakta og var i Sogndal i 3 sesonger før han ankom Bergen. Så langt har han vært i Bergen i 7 år.

Alle vet at jeg elsker Brann. Jeg har vært i Bergen i så mange år. Hjertet mitt vil alltid være der. Men jeg føler meg også sviktet av Rune, etter noe som hendte for en tid tilbake. Det er følelsen inni meg nå. Jeg vil ikke si noe mer om det nå, sier Piotr Leciejewski til Bergens Tidende.

kilder: www.eurosport.no ; www.bt.no ;

Kommentarer

kommentarer