Lillestrøm tapte i Sverige

217

(Helsingborg – Lillestrøm 2-1) Lillestrøm SK har tapt sin første kamp i 2019. Thomas Lehne Olsen sendte Eliteserie-klubben i ledelsen, men svenskene snudde kampen i andre omgang.

Helsingborg startet best. Hjemmelaget styrte kampen i begynnelsen og skapte noen gode muligheter.

Etter et drøyt kvarter kom Lillestrøm seg bedre inn i kampen. Romerikingene skapte selv en god del muligheter, men var ikke kyniske foran målet.

Den eneste som klarte å konvertere en av sjansene, var Thomas Lehne Olsson. Spissen fikk ballen servert av Daniel Gustafsson og scoret på volley.

Fire minutter etter pausen utlignet Helsingborg. David Boysen spilte ballen til Mamudu Moro som satte den i mål.

Deretter skjedde det lite foran målene. Raphael Ayagwas skudd i tverrliggeren var periodens største mulighet.

En overgang avgjorde kampen sju minutter før slutt. Andri Bjarnason fikk ballen i boksen og scoret.