Marerittstart for Real Madrid i 2015

161
Real Madrid
Real Madrid logo

Marerittstart for Real Madrid i 2015

Høsten og vinteren 2014 var magisk for Real Madrid og Ronaldo- etter en litt ujevn start på sesongen kom de i en flytsone vi sjelden har sett maken til. 22 seire på rad- i Primera, Copa Del Rey, VM-for klubblag og Champions League. Toppet Primera, 6 seire i CL-gruppespill med 16-2 i målforskjell og en Ronaldo som bøttet inn mål. I løpet av vinteren/julen skjedde det derimot noe- kanskje var det den noe unødvendige treningskampen mot Milan som ødela flyten? De tapte den kampen 2-4-og etter det har det ikke gått på skinner:

04.01 Valencia 2-1 Real Madrid Primera
07.01 Atletico Madrid 2-0 Real Madrid CdR
10.01 Real Madrid 3-0 Espanyol Primera
15.01 Real Madrid 2-2 Atletico Madrid CdR

1-1-2 altså på de første 4 kampene i 2015, etter 22 seire på rad i alle turneringer. Slått ut av cupen, og har gjort det mer spennende i Primera enn det var, selv om Barcelona ikke helt klarte å utnytte Valencia kampen når de selv tapte mot Real Sociedad. Som om ikke det var nok, har noe skjedd med Ronaldo også. 2-2 målet hans mot Atletico i cupen igår var første spillemålet hans siden 12.desember- i mellomtiden har han kun scoret et mål og det var på straffe (selvsagt).

Nøyaktig hva som har skjedd er ikke godt å si-men en ting er sikkert- det blir mer spennende i Spania enn vi var redde for før jul, og det blir noen fabelaktige oppgjør mellom de tre store i Spania både i cup og serie de neste ukene!

- Annonse -

Artikkelen er skrevet i av Karl Inge S i samarbeid med Fotballmoro.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -