Gary Neville tar med Alvaro Negredo i sin første tropp

140

Alvaro Negredo returnerer fra skade når Gary Neville har tatt ut sin første tropp som ny Valencia-trener til Champions League-kampen mot Lyon onsdag. Slik heter det i alle fall offisielt, men det har vært spekulert i at Negredo har falt i unåde hos den tidligere treneren Nuno Espirito Santo som gikk av forrige uke.

Valencia trenger seier mot Lyon, samtidig som de må håpe at Gent ikke vinner sin kamp mot Zenit St. Petersburg i gruppe H.

Valencias nye trener Gary Neville sier at Negredo ikke vil komme for raskt tilbake, men hintet på pressekonferansen om at han kan få spilletid mot Lyon.

«Han har ikke spilt på to måneder, men han er i troppen til kampen mot Lyon. Vi trenger å bygge opp hans kampform fordi han har vært lenge ute,» sier Neville.

- Annonse -

«Vi må bringe han tilbake litt etter litt, for han har ikke mye trening. Det må skje i vårt tempo, som passer Alvaro, legene og fitnesstrenerne, men det er en mulighet for oss å spille med to angripere på et tidspunkt i kampen mot Lyon,» sier Neville.

Det har vært spekulert i at det kan bli en språkbarriere for Gary Neville å trene en spansk klubb i sin første trenerrolle. Den tidligere Manchester United- og England-backen innrømmer at det vil ta litt tid, men med sin bror Phil og videoteknikker David Scoulding allerede i klubben, føler han at det ikke har noen negativ påvirkning på jobben.

«Noen av spillerne snakker engelsk og jeg lærer noen av de viktigste frasene på spansk, men jeg har en lang vei å gå,» sier Neville.

«Men fordi jeg kan demonstrere ting visuelt både på banen og med video så vil spillerne forstå med en gang for alle spillerne forstår fotball,» sier den nye treneren til Valencia.

Han leder laget for første gang i den særdeles viktige kampen mot Lyon.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -