Ny hovedsponsor presenteres torsdag

92

Ny hovedsponsor presenteres torsdag

Etter at Deustche Bahn trakk seg som hovedsponsor etter fjorårets sesong, har Hertha BSC vært på sponsorjakt. Nå har klubben fått napp og ny hovedsponsor presenteres på torsdag.

Det er knyttet stor spenning rundt Hertha BSC den kommende sesongen. Mannen med flest kamper for hovedstadsklubben, Pàl Dardai ble ansatt som ny hovedtrener etter Jos Luhukay i februar og ledet laget til kun fattige fire seire etter nyttår.

Tidligere ble det klart at fjorårets hovedsponsor, Deutsche Bahn trekker seg som hovedsponsor etter ni år som samarbeidspartner og hovedstadsklubben, Hertha BSC, har siden jobbet på spreng for å få klart ny sponsor til den kommende sesongen.

Etter flere uker med spekulasjoner, så ser det ut til at spillselskapet bet-at-home blir klubbens nye hovedsponsor som presenteres kommende torsdag. Avtalen skal være signert og klubben vil få seks millioner euro årlig av det Østerrikske spillselskapet. Ifølge den tyske avisen kicker skal avtalen gjelde til 2018.

- Annonse -

Kilde: Kicker.de

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -