Nye signeringer i Premier League!

172

Denne uken har det kommet mange nye spillere til Premier League og vi har tatt en nærmere titt!

Esteban Cambiasso

Inter legenden tar turen til Leicester, etter at hans kontrakt med Inter gikk ut. Esteban har spilt i Inter siden 2004 og har nå fylt 34 år. Det er ingen tvil om at han vil forsterke midtbanen til Leicester. Han er en spiller med mye rutine, som kan bli viktig for Leicester, hvis de skal klare seg i Premier League. Han begynner å dra på årene, men at han holder en sesong til, er jeg ganske sikker på. Et spennende kjøp av Leicester.

Ricardo Alvarez

- Annonse -

Enda en Inter spiller som tar turen til Premier League, men Ricardo Alvarez skal spille for Sunderland. Dette er kun en låneavtale for sesongen 2014/15, men en lur avtale av Sunderland. Han er en offensiv midtbanespiller med god teknikk. Sunderland trenger spillere som kan hjelpe de offensivt, så jeg har troen på at dette blir en spiller de kan få mye glede av.

Federico Fazio

Den høye stopperen tar turen fra Sevilla til Tottenham, overganssummen skal ligge på rundt 81 millioner kroner. Tottenham har slitt bakover de siste sesongene og trenger nytt blod i forsvaret. De har hentet inn Eric Dier som har virkelig har slått til, så det blir spennende å se om Fazio også kan få en god Premier League karriere. 27-åringen har mye rutine, så her kan Tottenham ha gjort et godt kjøp.

Samuel Eto´o

Den rutinerte Premier League spissen tar turen til byen Liverpool og klubben Everton. Han spilte fjorårets sesong i Chelsea, der han scoret 9 mål og startet 16 kamper. Everton har også spissene Lukaku og Naismith, men det er ingen tvil om at Eto er en spiller som kan komme inn å avgjøre kamper. Han skal ha gått ned mye i lønn, så her kan Everton ha gjort en god avtale. Han har signert en 2-årskontrakt.

Silvestre Varela

Den lynhurtige kantspilleren skal spille for West Bromwich denne sesongen, etter en lånavtale med Porto. Det virker som West Bromwich vil satse på hurtighet i år, når de allerede har Berahino og Ideye Brown på topp. Dette kan bli en farlig trio utover sesongen, hvis de får det til å fungere. En meget god avtale av West Bromwich.

Eduardo Vargas

En spiller som har vært mye på utlån de siste sesongene, fortsetter slik denne sesongen. Nå skal han spille for Queens Park Rangers. En spiss som kan skape mye uro for motstander med sin hurtighet. Det er mye mulig at Vargas blir hentet inn, fordi Loïc Rémy kan være på vei bort fra klubben. Det har vært mye interesse rundt han, så vi får se hvordan det ender. Skulle Remy bli i klubben, kan QPR få et farlig spisspar.

Mario Balotelli

Dette er et veldig spennende kjøp! Kan Brendan Rodgers får orden på urokråka Balotelli? Han kommer fra AC Milan, overgangssummen skal ligge på rundt 160 millioner kroner. Skulle Balotelli slå til i Liverpool, kan Rodgers ha gjort et glimrende kjøp. Han har tidligere vist at han kan gjøre spillere mye bedre, så får vi se om han kan klare det igjen. Et spisspar bestående av Mario Balotelli og Daniel Sturridge i toppform, kan gjøre de fleste lag nervøse.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -