Ranheim henter tilbake lånespiller fra Ull/Kisa

450
Bilde: Aleksander Gjengedal Sunde, Fotballnerd.no.

Ranheim henter tilbake Robert Williams fra lån i Ull/Kisa.

Venstrebacken skulle opprinnelig være i Ull/Kisa ut juli. Dermed avsluttes låneoppholdet én måned tidligere enn planlagt.

– Det har vært et lærerikt opphold. Ull/Kisa er en fin klubb som både er i utvikling på og utenfor banen. Det ble jeg kjent med en ny spillestil enn det typiske «4-3-3 Trønderfotball». Selv om låneoppholdet ikke varte hele kontraktstiden, så har jeg fortsatt hatt et veldig fint opphold og lærte masse nytt, sier Williams til Ranheims hjemmeside.

Sjekk hvilken tidligere Ranheim-spiller som befinner seg på denne eksklusive listen

- Annonse -

Ull/Kisa har spilt i et 3-4-3-system, noe som har resultert i at Williams ble brukt som vingback. 21-åringen har til sammen spilt seks seriekamper for klubben fra Jessheim, og vært i startoppstillingen i de første fire.

– Jeg føler at jeg fortsatt er den samme fotballspilleren på den måten jeg spiller på, men har forhåpentligvis blitt en mye bedre offensiv spiller, ettersom jeg spilte vingback. Jeg har fått en del erfaring med å spille i en annen formasjon og har utviklet fotballforståelsen mye mer, siteres Williams.

Med kun åtte poeng etter åtte kamper ligger Ranheim tredje sist i OBOS-ligaen. Laget spiller sin neste kamp på fredag hjemme mot Fredrikstad.

Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -