Lyn mistet fire spillere under nedstegningen

105
Lyn 1896 har hatt suksess med sin folkeinvestering så langt. Foto: Rune, Flickr.com

Lyn 1896 FK kan rapportere om fire spillere som forsvant under nedstengningen av breddefotballen.


Etter 14 måneder med fullstendig nedstengningen for klubben. Noe som betydde at klubben fra oslo-vest mistet tilsammen fire spillere, som er regnet som kvalitet spillere for klubben. Det sa lyn-treneren Bent Inge Johnsen i frustrasjon for en del uker tilbake.

– Det er langt ifra optimalt for oss som klubb, det at vi mister fire spillere, som vi gjerne skulle ha beholdt i klubben, sa Lyn-treneren Bent Inge Johnsen ifølge NTB.

Nøkkelspillere som er borte

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren kan røpe blant annet at spillere som Mikkel Tveiten gikk til Skeid, August Randers skal fremover spiller for Sotra på Vestlandet, men det er flere som har forsvunnet ut dørene, blant dem er finner vi Trygve Løberg til Kvik Halden i høsten i fjor, og Jacob Hanstad som skal opptre for Kjelsås denne sesongen.

LES: Spilleplanen for 3-divisjonslagene er klar: Lyn møter Årdal i åpningskampen

Det var ikke slik vi hadde foresett inngangen skulle bli mot en forhåpentligvis en seriestart. Etter at det lenge har vært nedstengning for breddefotballen, har de ikke annet valg en å komme seg videre for fotballutvikling.

Misnøyen var såpass stor for lyn-treneren. At han slo sammenligning med at de kan være en haug på russebuss og ute på pubene rundt om i landet. Mens breddeidretten/fotballen ikke kan virke som normalt.

LES: Haugstad inntar kontorene på klubbhuset

– 20 stykker får være i en russebuss, men 22 spillere på 7000 kvadratmeter er ikke lov? Det er helt ufattelig, sier Johnsen videre til NTB.

- Annonse -

Klarsignal for oppstart

Men nå er endelig breddefotballen fått klarsignal for oppstart for seriespill og treningskamper. Lyn åpner mot Årdal  på kringsjå kunstgress i Oslo. Kampen er beregnet til 9. august.

25. juli skal dem virkelig få bryne seg på topp-topp-motstand når Vålerenga gjester innleide Bislett for cupkamp i første runde. 

LES:  Lillestrøm-legende klar for 4. divisjonsklubb

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -