Sandefjord-spiller reiser til nabobyen

155
Sandefjord Fotball
Sandefjord logo

Sandefjord-spiller reiser til nabobyen

Anders Dieserud skal være på vei til Fram Larvik.

Den sentrale midtbanespilleren, som nylig skrev under en ny kontrakt med blåtrøyene, skal nå være på vei til Fram Larvik. Det melder Sandefjords Blad. Hovedpersonen selv sier det kun er formaliteter igjen før han går i lagkameratene, Mats Haakenstad og Kristoffer Normann Hansen sine sko. Begge har vært innom den gamle storheten for å bli bedre fotballspillere. Larvik-gutten,» Kri» fikk sitt store gjennombrudd som fotballspiller i fjor da han var med på å spille Sandefjord Fotball opp til Tippeligaen igjen. Han scoret også hele seks mål, noe som resulterte i at han havnet på tredjeplass på toppscorerlisten over flest scorede mål hos Sandefjord- bare slått av storscorerne Kjell Rune Sellin og Pål Alexander Kirkevold med henholdsvis 15 og 19 mål.

Unggutten har selv sagt til sb.no at 2.divisjon med Fram Larvik og Petter Belsvik er det mest fornuftige hva spilletid angår. Dieserud ble også tatt opp på A-laget fra juniorlaget for to år siden av daværende Sandefjord-trener, Arne Sandstø.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -