Sherwood favoritt til å ta over QPR

133

Sherwood favoritt til å ta over QPR

Etter at Harry Redknapp tok trakk seg som QPR-manager tidligere denne uka, har spekulasjonene angående hvem som vil ta over jobben hans permanent. Britisk presse ser ut til å være enige om at det er Tim Sherwood som kommer til å gjøre det.

Ting har ikke gått på skinner denne sesongen for Queens Park Rangers, som ligger på en begredelig 19. plass i Premier League. London-laget har enda ikke tatt et eneste poeng på bortebane, og etter deadline day på mandag valgte Harry Redknapp å trekke seg fra rollen som manager. Klubben hadde allerede flere potensielle arvtagere i klubben, men både Glen Hoddle og Joe Jordan forsvant med Redknapp og Les Ferdinand har fått jobben som sportsdirektør.

Britisk presse virker å være enige om at det er tidligere Tottenham-manager, Tim Sherwood, som vil ta over permanent. Den tidligere Premier League-vinnende Blackburn-spilleren har i hele sin trenerkarriere vært i Tottenham, og tok over som caretaker etter at Andre Villas-Boas fikk sparken midtveis forrige sesong. Engelskmannen fikk etter hvert en kontrakt på 18 måneder, men fikk sparken allerede i mai.

Oddsen for at Sherwood tar over QPR er nå nede i 1/10 hos Sky bet, og sannsynligheten er høy for at han blir presentert allerede neste uke.

- Annonse -

QPR møter Southampton lørdag, Chris Ramsey og Kevin Bond leder laget som caretakere.

Kilder: skysports, sky bet

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -