Siste om QPRs managerjakt: "Ramsey kan tar over ut sesongen"

84

Siste om QPRs managerjakt: «Ramsey kan tar over ut sesongen»

I følge Sky Sports har forhandlingene mellom Tim Sherwood og Queens Park Rangers brutt sammen, og det ser ut som at caretaker, Chris Ramsey, vil få jobben permanent, ihvertfall ut sesongen.

Fotballnerd har flere ganger omtalt saken rundt  QPR og deres jakt på manager etter at Harry Redknapp trakk seg forrige uke. Den siste uka har Tim Sherwood seilt opp som soleklar kandidat til å få jobben, men nå melder Sky Sports at forhandlingene mellom klubben og Sherwood har brutt sammen, og klubben ser ut til å gi jobben til caretaker Chris Ramsey ut sesongen.

Michal Laudrup har også vært i diskusjonen, men dansken har gitt inntrykk av at han ikke ønsker å forlate sin jobb i Qatar før sommeren. Dermed begynner de å gå tom for alternativer. Chris Ramsey har tidligere sagt at han gjerne tar jobben, om klubben ønsker det.

Det er Sky News journalist, Amy Lewis, som melder dette. Hun sier følgende til kanalen om Sherwood:

- Annonse -

– Forhandlingen brøt sammen i siste minutt, da de to partene ikke klarte å bli enige om detaljene i kontrakten. Vi har blitt fortalt av klubben at de har vært interessert i Michael Laudrup, men Laudrup fortalte oss at han vil bli i Qatar til slutten av sesongen, selv om han ble smigret av interessen. Det begynner nå å bli veldig sannsynlig at Chris Ramsey vil få jobben ut sesongen.

Ramsey har jobbet som spillerutvikler i QPR, men fikk jobben som caretaker etter at Redknapp trakk seg. Han sa etter kampen på Stadium of Light tirsdag (som QPR vant 2-0), at han gladelig tar jobben om QPR ønsker dette.

– Hvis jobben er ledig og jeg er rett mann for jobben, da tar jeg den. Hvis ikke, vil jeg bli som ansatt, som leder av spillerutvikling i klubben og støtte avgjørelsen.

Chris Ramsey har lite managererfaringen. Han har ledet Englands U20-lag, og et lag som ligger på tredje nivå i USA.  Som spiller har han spilt for klubber som Brighton og Swindon, men er et ellers ganske ubeskrevet blad i engelsk fotball.

Kilde: Wikipedia, Sky Sports

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -