UEFA inngår forlik med Liverpool-fans etter CL-kaos

97
Liverpool-fans får kompensasjon av UEFA etter at de kom forsinket inn på stadion i Champions League-finalen mot Real Madrid i 2022. Foto: Skjermdump, Youtube.

UEFA inngikk fredag et forlik med Liverpool-fansene som hadde reist krav om erstatning for de skandaløse scenene ved Champions League-finalen i 2022.

Flere Liverpool-fans vil nå få kompensasjon for de skandaløse scenene som utspilte seg før Champions League-finalen i Paris i 2022.

Dette bekrefter UEFA i en uttalelse ifølge Reuters.

– Liverpool-fansen, som er representert av Pogust Goodhead og Bingham Long, vil motta et beløp som kompensasjon for de utfordringene de sto overfor, lyder det i UEFAs uttalelse.

- Annonse -

Les også:

Sky: Alonso foretrekker Bayern fremfor Liverpool

Dumme handlinger: Tre Arsenal-fans får lang utestengelse

Det europeiske fotballforbundet ønsker ikke å oppgi de nøyaktige detaljene for forliket.

Champions League-finalen i 2022 ble utsatt med 36 minutter på grunn av alvorlige uroligheter utenfor stadion.

Flere Liverpool-fans hadde store problemer med å komme inn på stadion. Det hele utviklet seg til kaotiske opptøyer, hvor fransk politi måtte bruke tåregass.

I første omgang mente UEFA at det var Liverpool-fansenes egen skyld, men etter en uavhengig undersøkelse måtte fotballforbundet innrømme og påta seg ansvaret.

Liverpool tapte finalen i 2022 med 0-1 til Real Madrid.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -