1. FC Köln har signert Modeste

466

Anthony Modeste er tilbake i Köln. Klubben kunngjør på sin hjemmeside at spissen har signert en kontrakt fram til 2023. I de siste ukene hadde Modeste trent med Kölns U21-lag.

– De siste ukene hadde vi regelmessig kontakt med Tony. Da vi la merke til at det fantes en sjanse å løse hans kontraktsituasjon og å signere ham til kondisjoner som fungerer for oss, gjorde vi alt vi kunne for å få gjort det, sier Kölns sportssjef Armin Veh.

Modeste hadde de siste månedene vært uten kontrakt. 30-åringen hevdet å ikke ha fått lønn fra kinesiske Tianjin Quanjin, og terminerte avtalen med klubben. Klubben protesterte til FIFA, men trakk tilbake protesten på lørdag.

– I Tony får vi en toppspiss som kjenner både laget, klubben og byen. Det er likevel klart at Modeste ikke er den store stjernen, som skal skyte oss tilbake i Bundesliga, men en del av laget, mener Veh.

- Annonse -

Ved siden av Modeste har Köln i Simon Terodde en meget effektiv spiss. Etter 13 runder har Terodde scoret 16 mål i 2. Bundesliga. Kölns nest beste scorer er Jhon Cordoba med fire mål.

– Jeg er takknemlig og lykkelig for å være tilbake i Köln og hos mine gutter. Klubben ville ha meg og har hjulpet meg veldig etter at jeg hadde kommet tilbake fra Kina. Denne støtten og tilliten vil jeg gi noe tilbake for, og jeg vil bidra til Kölns suksess, sier Modeste.

Modeste spilte allerede mellom 2015 og 2017 i Köln. I 68 kamper i Bundesliga scoret Modeste 40 mål for Köln og var en viktig faktor da laget kvalifiserte seg til Europa League i 2017. Etter 2016/17-sesongen ble Modeste etter mye fram og tilbake og konflikt mellom spilleren og klubben solgt til Tianjin Quanjian for 30 millioner euro. Uten Modeste rykket Köln ned til 2. Bundesliga.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -