Fra Glimt til Stjørdals/Blink

142
Foto; Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no

Runar Hauge leies ut fra Bodø/Glimt til Stjørdals-Blink Fotball den kommende sesongen.

Han var på banen i åtte eliteseriekamper for seriemesterne Bodø-Glimt i 2020. Han var en periode i samme sesong på lån til Grorud i Obos-ligaen. Der ble det 10 kamper og to scoringer. Hittil har han 33 aldersbestemte landskamper for Norge fra G15 til G18.

-Vi er utrolig glade og fornøyde med at Runar kommer på lån til oss. Vi vet at han hadde tilbud fra flere andre klubber, så det at han valgte oss er vi både stolte og glade for. Runar er en hurtig kantspiller som kjenner 4-3-3 og måten vi skal spille på veldig godt, sier Petter Holltrø og fortsetter:

-Det gjør det enklere for både ham og oss å lære hverandre å kjenne, og jeg føler meg trygg på at Runar med den erfaringen han har fra Eliteserie og OBOS ville være en kjempegod spiller for oss i år. Runar vil være med å utvikle Blink, og Blink vil være med å utvikle Runar.  I tillegg er han er veldig fin type som blir fin å ha i vår spillergruppe, sier Petter Holltrø, sportslig ansvarlig A-lag menn Stjørdals-Blink Fotball til klubbens nettsider.

- Annonse -

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -