Aalesund forlenger med talent

183
Mamadou Diaw i en duell med Mjøndalens Lars Olden Larsen. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannesen, Fotballnerd.no.

Aalesund har forlenget kontrakten med Mamadou Diaw.

Senegaleseren har signert en avtale som varer ut juli 2024. 20-åringens nåværende kontrakt varte fram til sommeren 2021.

– Å forlenge avtalen med Mamadou var en «no brainer» fra vår side. Det gnistrer sult av denne gutten, hver eneste dag, og han har tatt store steg de siste seks månedene. Det er ingenting som tilsier at den utviklingen ikke skal fortsette. I tillegg er Mamadou en veldig selvstendig og fin gutt som har tilpasset seg Norge, byen og kulturen på en flott måte. Det er ikke tilfeldig. Dette er et prosjekt som har pågått over flere år, , sier Aalesunds sportslige leder Bjørn Erik Melland til klubbens hjemmeside.

Les også: Lars Arne Nilsen: – Vi har ikke favorittstempelet

- Annonse -

Diaw ble spilleklar for Aalesund i oktober 2020, etter å ha oppholdt seg i byen siden våren. Så langt har den unge spissen fått fire innhopp i Eliteserien. Etter gode prestasjoner under treninger og internkamper i oppkjøringen, har Diaw nå blitt belønnet med en ny kontrakt.

– Mamadou er en veldig spennende unggutt med stort potensial. Om han fortsetter den utviklingen han har hatt den siste tiden, så blir ikke han lenge her. Det er et råemne av en annen verden. Han har ekstrem fysikk, fart og trøkk og vi gleder oss til å se utviklingen videre, sier Aalesunds trener Lars Arne Nilsen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -