Akershus 4.div: 15 og 16.runde: Gjelleråsen fra 10-0 seier til 2-6 tap på èn uke.

318

Gjelleråsen besøkte Eidsvold siste dagen i juli måned, og reiste hjem med 3 poeng og en overbevisende 10-0 seier!

I neste runde, ventet Strømmen 2 hjemme, en kamp der bortelaget stilte med mange A-lagsspillere, og Gjelleråsen måtte tåle sesongens første (!) serietap da det ble 2-6 tap mot gjestene fra Strømmen. Strømmen 2 vant også kampen mot Hauerseter, 3 dager senere, da ble det 5-2 hjemme.

Raumnes & Årnes gjestet Kløfta i runde 16, og tok en meget sterk borteseier da laget fra Årnes vant 3-0!

Kamper 15.serierunde:

spilt 5/6: Blaker – Ull/Kisa 2: 3-0

31/7: Eidsvold TF 2 – Gjelleråsen 0-10

Ifølge fotball.no var det 3 spillere som scoret 2 mål hver (Dibula, Åkvåg og Kaasa), men da fotballnerd.no fikk en kampanalyse av Brian Dibula kort tid etter kampslutt, mente han at han ble kreditert 3 av målene: – Jeg synes vi tok tak i kampen fra start og skapte masse sjanser. Så vi vinner fortjent etter å ha kontrollert så å si hele kampen. Første scoring setter jeg med venstre foten etter retur fra keeper, andre scoring blir jeg spilt gjennom av Kevin og da er jeg 1 mot i 1 stor fart og setter den, og 3 scoring er så å si bare å sette den på åpent mål. Det var godt å score etter en tung periode uten scoringer og dette vil hjelpe på selvtilliten og humøret fremover, avslutter Dibula til fotballnerd.no

2/8: Skedsmo 2 – Raumnes & Årnes 3-2

det sto 1-0 frem til det 81.min!

3/8: Lørenskog 2 – Kløfta 3-3

hjemmelaget står fortsatt uten seier på eget gress (0-3-5) mens Kløfta spilte sin første uavgjorte bortekamp for sesongen etter 6 strake borteseirer!

10/8: Strømmen 2 – Hauerseter 5-2

17/8: Fet – Eidsvold IF

31/8: Gjerdrum – Aurskog-Høland

Kamper 16.serierunde:

7/8: Blaker – Lørenskog 2 2-2

Lørenskog 2 første uavgjorte bortekamp for sesongen (1-1-6)

7/8: Eidsvold IF – Eidsvold TF 2 2-1

7/8: Hauerseter – Ull/Kisa 2 1-2

hjemmelagets spiller, Martin Lundemo Syvertsen, fikk rødt kort i det 82.min etter to gule i kampen

7/8: Aurskog-Høland – Fet 5-1

hjemmelaget er ubeseiret på eget gress (6-2-0)

7/8: Gjelleråsen – Strømmen 2 2-6

hjemmelagets første serietap etter å ha vært ubeseiret i 15 seriekamper!

8/8: Gjerdrum – Skedsmo 2 2-5

bortelagets spiller, Robin Moen Moheim, scoret hatrick, mens Gjerdrum har tapt samtlige 7 hjemmekamper!

10/8: Kløfta – Raumnes & Årnes 0-3

Kaptein på bortelaget fra Årnes, Patrick Elvethun Hansen, har følgende analyse å gi oss: – Kampen går litt att og frem i 1 omgang, Kløfta har mest ball men skaper ikke de helt store sjansene. De er mest farlig på lange innkast og cornere, mens vi skaper en 2-3 gode sjanser i 1 omgang på kontringer. I 2 omgang tar vi mer tak i ballen og spiller oss til gode sjanser. Det første målet kommer på en stuss fra Marius på midten som sender Mads alene med keeper, der er han iskald og setter den enkelt i hjørnet. Andre målet kommer på en dødball fra meg hvor Marius er helt sjef i lufta og stanger inn 2-0. Deretter slipper vi Kløfta litt inn igjen i kampen, men vi rir av presset og klarer å presse Kløfta slik at de scorer et selvmål, der var de veldig uheldige, men godt press av oss! Alt i alt en veldig fortjent seier, deilig med 3 poeng borte mot sterke Kløfta, avslutter Patrick til fotballnerd.no