Akershus 4.div: Analyser/fakta 21.runde: Topp 6 vant sine kamper i målrik serierunde!

622

49 mål i runde 21 og et snitt på 7 mål pr. kamp!

Gjelleråsen banket Blaker 7-1, Aurskog-Høland vant 6-2 på Årnes, Strømmen 2 vant 7-1 over Eidsvold TF 2 og Ull/Kisa 2 vant 7-0 over Fet. Kløfta vant 4-2 over Eidsvold IF, så stillingen i topp 6 er uforandret. Gjelleråsen er fortsatt 2 poeng foran Kløfta og 4 poeng foran Aurskog-Høland. Det gjenstår 5 serierunder og 15 poeng å kjempe om.

I bunnen av tabellen er Gjerdrum snart klar for nedrykk til 5.div med sine 8 poeng. Lørenskog 2 er i fare sonen med 14 poeng. Det er håp for Fet med 19 poeng.

Gjerrigste laget med baklengsmål: Kløfta med 25 mål, Gjelleråsen med 27 mål, og Raumnes & Årnes med 28 mål.

Mest målscorende lag: Gjelleråsen med 91 fulltreffere, deretter Aurskog-Høland med 87 mål.

Resultater 21.serierunde:

7/9: Eidsvold IF – Blaker 0-2  ( kamp 22.serierunde)

Blaker tok sin andre borteseier i sin tiende bortekamp, mens Eidsvold IF har til gode å spille uavgjort hjemme: 6-0-5

11/9: Raumnes & Årnes – Aurskog-Høland 2-6

8 mål i kampen av 7 forskjellige spillere, toppscorer Lars-Eirik Svardahl hos bortelaget som den eneste med to goaler.

hjemmelagets kaptein, Patrick Elvethun Hansen, gir oss følgende analyse av 2-6 tapet: – Vi får en i ræva etter noen få minutter på et skudd fra Svardahl, som må kunne kalles en tabbe fra vår side. Vi kommer oss godt inn i kampen og spiller god fotball langs bakken, utligner på et meget godt angrep hvor ballen ender ute på hjørne av 16 hvor Nicklas Sramek slår et utsøkt innlegg på bakre hvor Lasse Holum Hansen sklir inn 1-1. Deretter er det dessverre en ny tabbe av oss som gjør at de går opp til 1-2. De putter på et til før pause som gjør at det er 1-3 til pause. Vi føler egentlig at vi har gjort en god omgang og at vi spiller bra fotball, så vi bestemmer oss for å gå ut i hundre og få en tidlig redusering.

Det får vi etter 2 minutter av 2 omgang hvor jeg finner Dixon på hjørnet av 16 på en corner som han smeller i mål. Deretter skjer det som ikke skal skje, de går rett i angrep og nok en tabbe gjør at det står 2-4 tjue sekunder etter at vi reduserte til 2-3. Da gikk lufta litt ut av oss. Vi fortsetter å spille god fotball offensivt og kunne/burde hatt 1 eller 2 mål til, men når vi har så mange personlige feil som fører til mål i en og samme kamp blir det vanskelig å vinne kamper, avslutter Elvethun Hansen til fotballnerd.no

11/9: Strømmen 2 – Eidsvold TF 2 7-1

hjemmelagets spiller, Jake Pètur Martin, scoret ekte hatrick fra det 47.min til det 66.min.

11/9: Kløfta – Eidsvold IF 4-2

vi får følgende kampanalyse av hjemmelagets spiller, Steffen Nystrøm: – Vi vinner fortjent på en middels dag. Vi slurver veldig i perioder og gir bort ball som fører til mål i mot. Føler vi styrer og dikterer det meste av spillet. Våre mål kommer på dødball, etablert spill og overgang. Veldig fine mål, avslutter Nystrøm til fotballnerd.no

11/9: Gjelleråsen – Blaker 7-1

6 forskjellige målscorere i 7-0 seieren til Ull/Kisa 2, kun Fredrik Ullersmo som fant nettmaskene to ganger

hjemmelagets spiller, Jonas Ask Mathisen, scoret hatrick i 7-1 seieren over Blaker. Pauseresultatet var 4-0. Vi får følgende kampanalyse av Mathisen: – En kamp hvor vi har full kontroll fra start til slutt. Blaker var aldri i nærheten, og det ble en komfortabel seier til slutt. Scorer tre mål hvor den første kommer etter et innlegg fra William, på det andre målet får jeg ballen etter en corner og plasserer den i hjørnet. Siste kommer etter at Joakim slår et frispark fra dødlinja ut til meg og jeg får skutt ballen upresset i mål, avslutter Mathisen til fotballnerd.no

11/9: Ull/Kisa 2 – Fet 7-0

hjemmelagets kaptein og målscorer, Oliver Stenseth, gir oss følgende kampanalyse av 7-0 seieren: – Denne kampen var en av våres beste kamper denne sesongen. Følte vi hadde ganske god kontroll gjennom hele kampen. Ledet 4-0 til pause og scoret 3 til i andre omgang. I motsetning til mot Gjerdrum, så hadde vi mange fine angrep som endte i scoringer. God innsats av hele laget, avslutter Stenseth til fotballnerd.no

11/9: Skedsmo 2 – Hauerseter 3-1

bortelagets kaptein, Jørgen Alstad, har følgende kampanalyse å by på: – Veldig surt tap. Spiller en bra første omgang hvor vi har full kontroll, og bør lede med mer enn det ene vi gjør til pause.

Greier ikke helt å følge opp i andre omgang. Skedsmo med mye ball, men skaper ikke all verden før de utligner et kvarter før slutt. Etter dette skaper de et par sjanser til som de også scorer på. Kort fortalt: Skedsmo var effektive. Det var ikke vi, avslutter Alstad til fotballnerd.no

11/9: Lørenskog 2 – Gjerdrum 5-3

hjemmelaget tok sin andre seier på eget gress da det ble 5-3 seier over tabelljumbo Gjerdrum. Hos hjemmelaget fikk Sulim Tomov rødt kort i det 88.min etter to gule i kampen.