Akershus 4.div: Intervjuer og fakta 6.runde: Magnus Solum scoret 5 mål (!) for Strømmen 2

641

Gjelleråsen og Skedsmo 2 har full pott etter de 6 første serierundene og 18 poeng bokført.

Deretter følger Aurskog-Høland og Kløfta med 5 seirer og et tap, som gir 15 poeng. Eidsvold IF har 12 poeng.

Det ble et målrikt oppgjør mellom Gjerdrum og Strømmen 2, en kamp som endte med 4-6 (!) Hele 5 mål scoret Magnus Solum!

Kamper 6.serierunde:

07.05: Gjelleråsen – Raumnes & Årnes 4-1 (G: Berg Romundgard 52, Riise Pedersen 57 selvmål, Ask Mathisen 81,88 /RÅ: Sramek 33)

100 tilskuere på Li kunstgress fikk se Gjelleråsen vinne sin sjette kamp på rad og troner øverst på tabellen sammen med Skedsmo 2. Gjelleråsen har en målforskjell på 32-8 på 6 kamper, mens Skedsmo 2 har 19-6.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Gjelleråsens spiller, William Berg Romundgard: – Vi møter et godt organisert Raumnes & Årnes lag som kun er ute etter å forsvare seg. Vi spiller en dårlig 1. omgang, men er allikevel det beste laget. De scorer på en dødball, og vi ligger under til pause. Etter pause så er det overkjøring, og vi scorer 2 kjappe mål. Etter det så synes jeg vi kontrollerer matchen, og scorer på 2 overganger, avslutter Romundgard til fotballnerd.no

fotballnerd.no fikk også en oppsummering av Raumnes & Årnes sin kaptein, Patrick Elvethun Hansen: – Vi har en god kampplan og nekter de rom, løper og jobber for hverandre, de blir frustrerte og får ikke til spillet sitt. De bruker for lang tid med ballen og har for mange touch PR spiller og vi ligget godt. Begge lag skaper noen halvsjanser i 1 omg, men vi tar ledelsen på et lurt frispark langs bakken som går forbi mange og hvor Nicklas setter den i kassa. Absolutt ikke ufortjent at vi leder til pause. Så vet vi at de kom til å komme ut i hundre i 2 omg, men vi klarer å ri av presset de første 10. Så bommer Thøger på en avklarering som gjør at den går til corner, og på den utligner de. 2-1 målet kommer etter et selvmål fra ene stopperen vår og etter det klarer vi å skape 2-3 sjanser, hadde vi hatt litt marginer med hadde vi fått 2-2, isteden så har vi en tabbe fra vår bakerste mann dom gjør at de går opp til 3-1 og da går lufta ut av ballongen de siste 10 minuttene. De skaper 3-4 store siste 10 og vi er vel heldige med at de kun øker til 4-1. Sett over et så gjør vi en god kamp i 70 min ca. Siste 20 ødelegger personlige feil og at vi blir litt slitne, mangler også en del folk så absolutt ingen dårlig gjennomføring av oss, avslutter Patrick Elvethun Hansen til fotballnerd.no

08.05: Blaker – Skedsmo 2 1-6 (B: Dahlum Nilsen 12 / S: Bjurholt 4,49, Haugen Davies 57, Kornbakk 84, Jacobsen 87, Bjerke 88)

Skedsmo 2 fortsetter sin «seiersmarsj» der lagets kaptein, Nikolai Ustad Bjurholt, scoret to av målene. Hjemmelagets spiller, Daniel Andres Pereira Pena, fikk direkte rødt kort i det 63.min på stillingen 1-3, og Skedsmo 2 scoret de siste 3 målene sine i de siste 6 min av kampen.

08.05: Hauerseter – Kløfta 1-3 (H: Preber 72 /K: Nystrøm 12, Poor 52,90)

En spesiell kamp der Hauerseters tidligere trener, Karl Andre Hovde, var tilbake med Kløfta, et Kløfta-lag der fem spillere har tidligere spilt for Hauerseter. Kløfta vant kampen til slutt med 3-1. fotballnerd.no fikk følgende kommentar fra Kløftas, Steffen Nystrøm: – En kamp jeg syns vi vinner fortjent, vi har flest sjanser foruten deres straffebom og en i stanga rett før slutt så er vi det beste laget. Målet mitt kom av godt spill fra midtbane opp på spiss tilbake til midtbane ut på kant og Adam setter meg på åpent mål, avslutter Nystrøm til fotballnerd.no

08.05: Eidsvold IF – Lørenskog 2 2-0 (E: Sydtangen 22,42)

Martin Sydtangen scoret begge målene for Eidsvold IF, i en kamp der bortelagets spiller, Bleart Shishani, fikk direkte rødt kort etter 86 min. Dette var den 10. strake hjemmeseieren for Eidsvold IF!

fotballnerd.no fikk følgende analyse og oppsummering av kampen fra 2-målsscorer, Martin Sydtangen: Åpningen på kampen var relativt jevn. Lørenskog hadde ballen mest, men jeg følte vi hadde kontroll. Utover kampen tok vi mer og mer over, og begynte å produsere sjanser. På det første målet får jeg en fin gjennombruddspasning fra Heine Lundahl, og aleine med keeper, setter jeg den kontrollert i lengste hjørnet, ca halvveis ut i første omgangen. Resten av første omgangen er jevn, men føler vi kontrollerer matchen. Mot slutten av første omgang får vi det viktige 2-0 målet, på en corner som jeg skur rett i mål.

2. Omgang starter vi bra, og tar kontrollen over kampen. Lørenskog virker litt resignerte første halvdel av 2. Omgang, og vi har muligheten til å sette både 3, 4 og 5-0, men stanga sto i veien for oss, så mye som 3 av gangene ved forsøk fra Magnus Iversen og Fredrik Kristiansen. Jeg blir tatt av til fordel for Espen Fjeld i det 60. Minuttet. Resten av kampen kontrollerer vi, og Lørenskog skaper lite. De får en helt mot slutten alene med keeper, men som Glenn Wilsgård redder mesterlig. Bare noen få minutter før slutt, pådrar Lørenskogs Bleart Shishani seg direkte rødt kort for munnbruk.

Hvis jeg skal ta litt om meg selv, vil jeg si at jeg er fornøyd med tilliten jeg får om dagen. Ble litt lite spilletid i starten av sesongen, men har klart å jobbet meg inn på laget med noen gode prestasjoner, og hard jobbing på trening, avslutter Sydtangen til fotballnerd.no

08.05: Fet – Eidsvold TF 2 2-6 (F: E.Søgård 27 str, Fetahu 52 /E: Teigland 6, Jonsson 10 selvmål, Andresen 40, Woldsnes 75,90,90)

Bortelagets spiller, Stian Tosterud Woldsnes, scoret ekte hatrick da Eidsvold TF 2 vant 6-2 borte mot Fet.

fotballnerd.no fikk følgende kommentar fra bortelagets spiller, Lars Andresen: – Turn startet best og ledet 2-0 allerede etter 20.min og Fet kom ikke til noen sjanser. Så får Fet straffespark som de scorer på og er litt tilbake i kampen. Litt før pause øker vi til 3-1 og går inn til pause med 3-1 ledelse. 2 omgang starter vi dårlig, og Fet reduserer til 3-2 og de er litt nærme 3-3 før vi scorer 4-2 målet og dreper kampen helt. Målene bare rant inn på slutten. Til slutt var det 6-2 som var sluttresultatet, avslutter Andresen til fotballnerd.no

09.05: Aurskog-Høland – Ull/Kisa 2 3-2 (AH: Skjeggenes 27, Fjellheim 36, Haugen 42 /UK: Bjørgolfsson 35,56)

Aurskog-Høland vant sin femte strake seier i årets sesong etter først å ha tapt åpningskampen borte mot Skedsmo 2 med 4-3.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering av hjemmelagets spiller, Lars-Eirik Svardahl: – Totalt sett en svak kamp av oss. Vi kjører over Ull/Kisa i 1.omg og skulle leda med 5-6 mål minst. 2.omg finner vi ikke ut av det, og får ikke spill og trykk til å sitte. Vi inviterer dem inn i kampen og gjør det vanskelig for oss selv. All honnør til unggutta på Kisa som klarer å trykke oss litt på defensiven. En grei seier på en litt dårlig dag, avslutter Svardahl til fotballnerd.no

fra Oliver Stenseth hos Ull/Kisa 2, får vi følgende analyse: – Vi spilte en ganske dårlig 1.omgang og var heldige som bare lå under 3-1. I 2.omgang fikk vi en ganske tidlig scoring og var med i kampen igjen etter det. Presset på for utlikning, men skapte for få store sjanser. Bra at vi klarer å heve oss eter pause, men kjipt å ikke ta noen poeng, avslutter Stenseth til fotballnerd.no

09.05: Gjerdrum – Strømmen 2 4-6 (G: Hushagen 2, Eng 30, Rundberg 65, Rødsrud 85/S: Solum 17,32 str,47,67,83, Berggren 62)

«Man of the match» ble uten tvil 5-målsscorer, Magnus Solum! Pauseresultatet var 2-2.

fra Gjerdrums trener, Ola Jørstad, får vi følgende analyse: – Strømmen vinner fortjent, men den store forskjellen er Magnus Solum. Setter 5 mål og er klinisk i avslutningsøyeblikkene. Vi scorer noen fine mål, en volley fra 22-23 meter, scoring fra 40 meter og etter godt spilt. Er selvfølgelig ikke fornøyd med å slippe inn 6 mål. Selv om det ble tap nå, så er vi i en positiv utvikling, avslutter Jørstad til fotballnerd.no

Kamper spilt 4.mai:

Eidsvold IF – Strømmen 2 5-2 (E: Melby 12 selvmål, Kristiansen 17, Sydtangen 19, Lundahl 57, Ottesen 75 /S: Konate 74, Kryeziu 80)

Kampen fortsatte på stillingen 3-0 og fra det 55.min, siden denne kampen ble avbrutt grunnet kraftig snøvær i april.

Kløfta – Blaker 2-0 (K: S.Saleh 12, Olsen 88)