Akershus 4.div: Kampanalyser/fakta 10.runde: Gjelleråsen vant toppkampen mot Skedsmo 2

404
Unggutten Christian Hageberg fastsatte sluttresultatet på lekkert vis til 9-2 like før slutt! Foto: Eidsvold Turn på nett

Gjelleråsen viste muskler og vant 5-1 over Skedsmo 2 i toppkampen.

Eidsvold TF 2 banket Lørenskog 2 hele 9-2!

Raumnes & Årnes tok sin andre seier for året, også den kom på bortebane mot Fet og kampen endte med 4-0 til Årnes-laget.

Resultater 10.serierunde:

8/6: Eidsvold TF 2 – Lørenskog 2 9-2 (E: Rudi 16, Olsen 29, Solberg 35 str,60 str,68 str, Andresen 45, Trøen 74, Hageberg 79,89/L: Shishani 26, Singh 49)

Hjemmelaget utklasset Lørenskog 2 hele 9-2. Ifølge fotball.no ble Eiven Hølmo Solberg 3-målsscorer. Bortelagets spiller, Youssef Mahnin, utvist med direkte rødt kort etter 70.min.

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse av hjemmelagets kaptein og 4 (!) målsscorer, Eiven Hølmo Solberg:Vi tar grep om kampen fra første spark, får en tidlig ledelse, før vi slipper inn et veldig billig mål. Så er vi i en veldig god periode ut omgangen, hvor vi spiller veldig bra fotball og scorer 3 til som kommer etter fint kombinasjonsspill. Starter dårlig i 2.omg og slipper inn en redusering, før vi kommer opp på det nivået vi ønsker å være på og avgjør raskt kampen. De får jo et soleklart rødt kort på den 3.straffesituasjonen og resten av kampen er egentlig bare en transportetappe for oss.

Jeg scorer jo faktisk på 3 straffer i kampen. Den første satte jeg ned til venstre. Så satte jeg en opp til høyre, før jeg satte den siste ned til venstre igjen. Dette er første gang jeg har tatt tre straffer i samme kamp, så det føltes litt spesielt der og da. Den siste scoringen får jeg en fin stikker og setter den på 1.touchet nede i venstre hjørnet. Ekstremt deilig å score idag, har vært noen kamper med bare assister, så var på tide med noen scoringer igjen idag, avslutter Solberg
Etter overbevisende spill leverte rekruttene storseier over Lørenskog. Foto: Eidsvold Turn på nett

9/6: Gjelleråsen – Skedsmo 2 5-1 (G: Hjelkerud 2,45, Mathisen 54, Kaasa 70, Åkvåg 90/S: Moheim 38)

Hjemmelaget vant toppkampen mot Skedsmo 2 der Joakim Hjelkerud scoret to av målene. Hjelkerud har følgende kommentar til kampen: – Vi får en kjempestart og leder 1-0 etter 1.min hvor jeg får et drømmetreff. De neste 20 minuttene sliter vi virkelig. Ikke kommer vi opp i press, vi blir alt for passive og klarer ikke å ta vare på ballen når vi først vinner den. Vi er rett og slett heldige som ikke slipper inn mål. Lars har noen viktige redninger og holder oss inne i kampen. I andre halvdel av omgangen kommer vi oss mer og mer. Vi skaper noen store sjanser vi bør sette. Da er det typisk at Skedsmo får en overgang og utligner til 1-1. Heldigvis, klarte vi å opprettholde tempoet og presisjonen. Helt på slutten av 1. omg. kjører Jonas Mathisen karusell nede ved kanten, før han ser opp og finner meg på bakre med et perfekt innlegg. Alt jeg trengte å gjøre var å styre ballen i mål. Vi leder 2-1 til pause hvor vi hadde hver vår halvdel av omgangen.

Andre omgang starta ganske likt som første slutta. Vi hadde et lite overtak og tingene begynte å stemme mer og mer for oss. Vi har noen fine angrep hvor vi kommer oss rundt på kantene og får slått inn foran mål. Det er akkurat sånn 3-1 kommer. Tror det er Mihkku som slår en pasning i returrommet hvor Michael hopper over ballen og Jonas setter fint inn 3-1. Da føltes det litt som om lufta gikk litt ut av Skedsmo. Selv om de har mange gode spillere ble det litt mer en og en enn det var tidligere. Vi fortsetter å presse på og får 4-1 gjennom en bra prestasjon av Markus. Etter 4-1 virker det som om vi slipper oss ned, samtidig som vi virker litt tomme for energi. Skedsmo kommer litt tilbake i banespillet og vi legger oss dypt for å satse på kontringer. Skedsmo skaper noen småfarlige sjanser, og vi kommer på noen farlige overganger. Emil setter inn 5-1 på overtid etter en corner.

Totalt sett er det en kamp som er ganske typisk oss. Vi er gode i 60-70 min også har vi en periode hvor vi sliter. Utover i andre omgang er det ganske liten tvil på at vi kommer til å vinne. Vi har høyere tempo og flere bevegelser enn Skedsmo helt til vi går opp til 4-1, avslutter Hjelkerud til fotballnerd.no

9/6: Aurskog-Høland – Blaker 3-0 (AH: Svardahl 40 str, Bergsjø 45, Vestreng 63)

hjemmelagets spiller, Lars-Eirik Svardahl, har følgende å si om kampen:Kampen blei som vi forventa, tett og jevn i starten med mye dueller. Blaker flinke til å trykke på første halvdel av 1.omgang og kriger godt. Vi får etterhvert god kontroll på Blaker og skaper en del store sjanser etter dødballer med ettertrykk og får straffe 10 min før pause. Den setter jeg greit i mål. 2-0 kommer veldig beleilig på overtid i 1.omgang. I 2.omgang veit vi at Blaker må mer opp i banen og det gir oss mer rom. Vi klarer å holde trykket fra 1.omgang og fortsetter å kjøre på. Vi vinner de fleste duellene og lar ballen gå fortere. 3-0 kommer på nok er straffespark. Vi har sjanser til å score flere, men føler oss ikke truet. Et morsomt lokaloppgjør med trøkk og dueller. At begge lagene møttes til felles grilling etter match forteller også litt om stemninga til klubbene også utenfor banen, avslutter Svardahl til fotballnerd.no

10/6: Eidsvold IF – Hauerseter 3-0 (E: Kristiansen 2, Pedersen 44, Iversen 55)

Kampfakta hentet fra Eidsvold IFs nettside:
Eidsvold IF – Hauerseter 3-0 (2-0)
Eidsvoll stadion
1-0 (2.min) Fredrik Kristiansen (Magnus Iversen)
2-0 (44.min) Jim Freddy Pedersen
3-0 (55.min) Magnus Iversen (Martin Sydtangen)
Dommer: Eivind Bodding, Haga
Gule kort: Simen Martinsen, EIF. Vital Ghelaga og Yassir Yougil, Hauerseter

på fotball.no sin hjemmeside (13.juni) er følgende feil målscorere oppgitt og tidspunkt (!)     (E: Iversen 30,80, Kristiansen 60)

hjemmelagets spiller, Martin Sydtangen, har følgende kampanalyse:Vi starter bra. Fredrik Kristiansen scorer før det er spilt 2 minutter. Resten av omgangen er jevn og sjansefattig. Nærmest for Hauerseter er når Vitali Ghelaga får en mulighet aleine med keeper. Jim Freddy setter 2-0 for oss rett før pause etter en corner. Magnus Iversen setter 3-0 rett etter pause, og da er kampen kjørt. Det ble i tillegg rom for noen debuter mot slutten av kampen, avslutter Sydtangen til fotballnerd.no

10/6: Gjerdrum – Kløfta 0-2 (K: Bujupi 37, Poor 44)

følgende kampanalyse får vi fra Kløftas spiller, Eivind Damstuen:Førsteomgang er vi ikke helt på. Taper mye dueller og får ikke ballen ned på bakken. Gjerdrum er tente, og jeg syntes de så bedre ut enn det tabellen viser. Vi kunne fort ha blitt straffet i starten. Slike lokaloppgjør er alltid tette. Man må være på når det blåses i fløyta. Vi får to mål på slutten av omgangen litt mot spillets gang. Derifra og ut er vi solide og tar mer og mer over. I andre omgang syntes jeg vi har full kontroll på kampen, og hadde nok av sjanser til å score et og to mål til, avslutter Damstuen til fotballnerd.no

10/6: Fet – Raumnes & Årnes 0-4 (RÅ: Sramek 50,51,65, M.E.Hansen 61)

Raumnes & Årnes spiller, Niclas Dale Sramek, ble man of the match med sitt hatrick.

vi fikk følgende kampanalyse fra bortelagets kaptein, Patrick Elvethun Hansen:I første omgang er det stillingskrig hvor vi blir slående litt for mye langt, litt sånn som de vil. De kjører dødball på alle innkast på siste tredjedelen og er farlige på de og på cornere, men vi står bra i mot de og kjemper bra. Er 0-0 til pause uten noen veldig store muligheter til noen av lagene egentlig. Vi har noen halvsjanser, og samme med de. I 2 omg er det kun et lag på banen og vi spiller flott fotball langs bakken med gode kombinasjoner hele veien. På 1-0 er keeperen deres litt uheldig, men etter 1-0 ruller vi opp det ene gode angrepet etter det andre. Vi var nærmere både 5 og 6-0 enn de var redusering. Nicklas plusser på et hattrick på kontoen sin i dag, veldig gledelig å se. Siste målet vårt ble trillet i mål av Mads etter godt forarbeid av Lasse. Godt å holde nullen også, skikkelig lagseier hvor samtlige er på og står på for hverandre!, avslutter Hansen til fotballnerd.no

12/6: Strømmen 2 – Ull/Kisa 2 0-1 (Petter Blaker på straffe ifølge lagets nettside)

Ull/Kisa 2 tok sin første borteseier etter å ha åpnet sesongen med 5 strake bortetap.