Akershus 4.div: Kampfakta 20.serierunde; Nittedal tapte sin 10. kamp på rad!

504

fotball-2

Kampresultater 20. serierunde:

Raumnes & Årnes – Eidsvold IF 1-2 (R: Sramek 56/E: Halberg 32, Martinsen 46)

Hjemmelaget fra Årnes tapte sin andre kamp på rad da Eidsvold IF kom på besøk. Bortelaget har nå 4 seirer på rad. Forrige oppgjør endte 1-1 den 13.mai.

Fu/Vo2 – Blaker 2-5 (FV: Haraldsen 7, Grønvold Eriksen 80/B: Svardahl 10, Martila 31,45, Karlsson 34, Mathisen 90)

Per Einar Martila scoret sitt 18. og 19.seriemål i 5-2 seieren borte mot Fu/Vo2. Blaker vant også første oppgjøret den 11.mai, da med 5-0, der Martila også scoret 2 mål.

Rømskog – Gjelleråsen 2-2 (R: Aaserud 49, Sandby 78/G: Åkvåg 15, Fera 53)

Hjemmelagets spiller, Kristoffer Fagerstrand, ble utvist i det 90.min etter 2 gule kort. Gjelleråsen vant første oppgjør hele 8-1 mot Rømskog der Arib Maazouzi scoret 4 mål, men nå klarte Rømskog et langt bedre resultat i form av et poeng.

Gjerdrum – Kløfta 3-4 (G: Reinli 60, Solheim 83, Eng 88/K: Bujupi 50,89, Westheim 59, Olsen 63 str)

Adam Olsen scoret sitt 25 mål på 20 seriekamper, og topper toppscorerstatistikken med 5 måls forsprang på Hans Petter Bergquist, Blaker. Det var 0-0 ved pause! Gjerdrum reduserte til 2-3 i det 83 min, og utlignet til 3-3 i det 88.min, MEN så scoret Kushtrim Bujupi vinnermålet minuttet etter, og Kløfta vant 4-3 og klatret opp til en 6.plass, kun 5 poeng bak 3.plassen. Kløfta vant også oppgjøret den 18.mai, da med 3-0. også da scoret Bujupi to mål og Adam Olsen et mål.

Eidsvold TF2 – Rælingen 0-0

Rælingen vant det forrige oppgjøret med 4-0 den 16.mai.

Nittedal – Skårer 1-3 (N: Flemmen 90/S: Al-Emarh 27,90, Grant Langseth 77)

Endelig så lykkes Skårer og tar sin første borteseier! Seieren påførte Nittedal sitt 16 tap av 20 spilte kamper. Mukthar Majid Al-Emarh ble to-målsscorer. Nittedal har 10 serietap på rad, men vant forrige oppgjør mot Skårer med 5-1.

Fet – Skedsmo2 3-2 (F: Gjelsnesvangen 58, Rygg 73, Bratbakken 85/S: Torud 52, Stovner Jacobsen 67)

Fet vant også første oppgjør, da med 1-0.