Akershus 4.div: Runde 2: Intervjuer! Adam Olsen med årets første hatrick for Kløfta!

648
Adam Olsen, Kløfta. Årets første hattrick. (arkivbilde fotballnerd.no)

fotballnerds «hovedkamp» denne runden, var oppgjøret mellom Kløfta og Lørenskog2:

04.04: Kløfta – Lørenskog 2 6-1 (W.Saleh 2, Olsen 12,31,81, Westheim 50,52/L: Shishani 19)

Kløfta har åpnet årets serie med to strake seirer og seks poeng, mens Lørenskog 2 er bokført med 0 poeng.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Kløftas trener, Karl Andre Hovde: Vi får to tidlige scoringer i hver omgang. Første omgang er ganske jevnspilt tross 3-1 ved pause, mens i 2.omgang er vi mer overlegne. Slikt sett en ganske fortjent seier.

• Fjorårets toppscorer, Adam Olsen, signerte sitt første hatrick for året. – Ja, han scoret tre mål i går med god hjelp fra hans lagkamerater. Han har scoret mange mål for Kløfta de siste sesongene og er viktig for klubben (red. 90 mål på 82 kamper p.d.d.)
  • Så har dere fått Steffen Nystrøm i stallen, en god forsterkning? – Jada, han er en fantastisk spiller! Han driver å flytter opp til Kløfta, trapper ned i fotballen og ønsker å bidra her i klubben.
  • Målsettingen for Kløfta i årets sesong? – Ifjor klarte klubben å unngå nedrykk med et nødskrik, årets målsetting er i hovedsak å unngå bunnstriden. Så får vi se etter 6-7 kamper, om vi skal forandre på målsettingen.
  • Til slutt: Hvilke lag er dine favoritter til å vinne årets 4.div? – Gjelleråsen og Aurskog-Høland, avslutter Hovde til fotballnerd.no

fotballnerd fikk også en prat med trener, Daniel Sand Westvang, i Lørenskog: Nå var det juniortreneren som hadde ansvaret for kampen for rekruttene mot Kløfta, vi rullerer litt på hvem som leder laget. Jeg jobber med A-laget i hovedsak. Men vi taper jo 6-1, vi slipper til for lett på dødballer som gjør at vi slipper inn mange mål. Mange unge spillere på laget som består av et rent juniorlag, og de trenger å tilpasse seg kamper mot lag med seniorspillere i årets 4.divisjon.

• Hva er målsettingen for Lørenskog 2 i årets sesong etter nedrykket i fjor? – Det er å holde plassen i 4.div med vår tynne og unge stall i rekruttlaget.
  • Også Lørenskog sitt A-lag rykket ned fra PostNord-ligaen til dagens Norsk Tipping-liga, hva er målsettingen her? – Her er det spillerne selv som har bestemt målsettingen, og den er satt til topp 3. Vi mistet mange spillere etter nedrykket og vi har en blanding av erfarne spillere samt unge spillere uten erfaring fra dette nivået.
  • Hvilke lag er det som er favoritter til å vinne årets 4.div, slik du ser det? – Gjelleråsen, som de fleste andre tipper.
  • Hvordan ser du på avdeling 6 i Norsk Tipping-ligaen, der A-laget spiller, hvilke lag er favoritter her? – Nå kjenner jeg ikke godt til de nordnorske lagene, men favoritter er Skedsmo, Harstad, Lørenskog, og så er jeg spent på Fu/Vo hva de kan få til, avslutter Westvang til fotballnerd.no

Resultater fra 2.serierunde:

03.04: Raumnes & Årnes – Skedsmo 2 1-2 (RÅ: Holum Hansen 6/S: Kvale 31, Kjos 63)

Samme resultat som i fjor. Les om kampen her: Akershus 4.div: Henrik Kjos matchvinner igjen da Skedsmo2 vant på Årnes!

03.04: Eidsvold IF – Fet 4-0 (E: Halberg 38, Sydtangen 84, Berg Ottesen 87, Iversen 90)

Hjemmelaget avgjorde kampen i de siste 6-7 min, da det ble scoret 3 mål. Eidsvold IF står med full pott og 6 poeng etter de første 2 kampene, mens Fet står med 0 poeng og to tap. 100 tilskuere på Eidsvoll st.kunstgress fikk med seg en solid hjemmeseier og tabelltopp. Det ble forøvrig målrikt i september ifjor, da med 6-2 seier til vertene. Hjemmelaget står med full pott etter 2 kamper og tabelltopp, mens Fet står uten poeng så langt.

03.04: Ull/Kisa 2 – Blaker 3-3 (U: Henriksen 11,75, Taymur 84 / B: Karlsson 7, Svardahl 52, Berntsen 90)

Blaker scoret i kampens siste minutt og reddet et poeng fra møtet med Ull/Kisa2.

03.04: Gjelleråsen – Eidsvold TF 2 6-3 (G: Grandre 5 str, Mathisen 8, Ryden 10, Åkvåg 20, Kaasa 60, Semb 70 / E: Andresen 35, Ruud 83, Ryden 90 selvmål)

Gjelleråsen ledet 3-0 allerede etter 10 spilte minutter og 4-0 etter 20 min! Litt av en pangstart på kampen som endte med 9 mål.

04.04: Aurskog-Høland – Gjerdrum 3-0 ( AH: Vestreng 59, Fjellheim 70, Svardahl 90)

Hjemmelaget tok sin første «ligaseier» og scoret alle målene i 2.omg. Gjerdrum står med to tap på to kamper.

Kampen mellom Hauerseter – Strømmen 2 spilles den 27.april!

Tabellen etter 2 runder:

Eidsvold IF, Gjelleråsen, Kløfta og Skedsmo2 har alle 6 poeng, mens Lørenskog2, Gjerdrum og Fet er poengløse etter årets første to seriekamper.

Toppscorer:

Adam Olsen, Kløfta, 3 mål

Ole Fredrik Fjeldet Westheim, Kløfta, 3 mål

Neste serieomgang:

17.04: Lørenskog 2 – Blaker: Ingen oppgjør tidligere er registrert

18.04: Skedsmo 2 – Gjerdrum: Tilsvarende oppgjør i 2016, endte 3-2, og Skedsmo2 vant forøvrig bortekampen også.

18.04: Fet – Aurskog-Høland: Sist lagene møttes i Fetsund, var i 2015 og Fet vant 2-1. Gjestene vant forøvrig hjemmekampen med 5-1.

18.04: Eidsvold TF 2 – Eidsvold IF: Fjorårets oppgjør endte 2-1, mens Eidsvold IF tok revansje hjemme og vant 5-0 i sept. På 14 kamper, har Eidsvold TF2 vunnet 7 kamper, mens Eidsvold IF står med 5 seirer.

18.04: Strømmen 2 – Gjelleråsen: Sist oppgjør, endte 2-0 tilbake i 2010. Strømmen2 vant også bortekampen 1-0, og lagene spilte i 3.div, avd. 2.

19.04: Raumnes & Årnes – Kløfta: Hjemmelaget vant 2-0 i fjor etter to mål av Sebastian Thøger-Andresen, og vertene vant også bortekampen 1-0 på Kløfta. På 10 kamper, står Raumnes & Årnes med 5 seirer, mens gjestene har 3 seirer.

21.04: Ull/Kisa 2 – Hauerseter: Kampen i sept-2016, endte 1-1. Da spilte lagene i 3.div, avd. 3. Hauerseter vant forøvrig hjemmekampen med hele 5-0. Hauerseter har vunnet 4 av 6 kamper i innbyrdes oppgjør, mens Ull/Kisa2 står med èn seier.

kilde: fotball.no