Akershus 4.div: Steffen Nystrøm og Kløfta snudde kampen i 2.omg mot Raumnes & Årnes, vant 2-1

1209
2-målsscorer, Steffen Nystrøm, etter kampen. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Raumnes & Årnes tok imot Kløfta til seriekamp på Årnes, og hjemmelaget vant begge oppgjørene i fjor og står med to strake seirer hjemme mot Kløfta.

Kløfta var best de første 15 min av kampen som forløp seg uten de store målsjansene.

Raumnes & Årnes – Kløfta. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Mads Elvethun Hansen prøvde seg med et skudd etter 10 min, men skuddet gikk rett på keeper og lett å avverge.

Lasse Holum Hansen hos hjemmelaget redder på streken etter 23 min og noen minutter senere, er det Tor-Martin Heglum som prøver seg med en heading mot mål, men keeper får en lett oppgave å ta ballen. Kort tid etter, fanger nevnte Lasse Holum Hansen opp en feilpasning, men skuddet hans går rett på keeper.

34 min er spilt, når Mads E. Hansen sender avgårde et skudd, men keeper klarerer, men tar beina på Mads i etterkant og dommeren blåser straffe, korrekt dømt.  Patrick E. Hansen tar straffen, men setter den utenfor mål! Hjemmelaget har forøvrig medvind i denne 1.omgangen.

Øyvind Hofsrud, Raumnes & Årnes. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Men 4 min senere, sender Mads E. Hansen et skudd fra 16-17 meter, og scorer til side for keeper, og hjemmelaget tar ledelsen 1-0. Hjemmelaget får mer giv etter scoringen og er veldig på hugget for å få neste mål. Pauseresultatet blir 1-0.

Rett etter avspark, får Lasse Holum Hansen hos hjemmelaget sjansen etter pasning fra Mads E. Hansen, men keeper snapper ballen rett foran beina hans, og avklarer. Wazgel Saleh hos Kløfta får sendt et skudd rett etterpå, men skuddet går rett på keeper.

Steffen Nystrøm blir spilt igjennom og kommer alene med keeper i det 49.min, men blir avblåst for offside.

53 min er spilt, når Steffen Nystrøm får sjansen på et frispark fra ca. 22-23 meter. Skuddet er hardt og går helt tilside for keeper og i mål, en flott scoring og utligning for Kløfta. Det står 1-1 på Årnes.

5 min senere, kommer Lasse Holum Hansen alene med keeper etter pasning fra Nicklas Dale Sramek, men keeper avverger til corner.

Karl Andrè Hovde, Kløftas trener.

Etter 61 min, får Kløfta tildelt corner, som Steffen Nystrøm skal ta. Corneren skrus inn i feltet og keeper slår den mer eller mindre rett i mål, det må kalles en keepertabbe, og Nystrøm scorer sitt andre mål for kvelden og bortelaget leder 2-1 og har snudd kampen.

Hawar Saleh får en stor sjanse på en heading, men forsøket går over mål.

Adam Olsen, måltyven hos Kløfta, får en bra sjanse etter 77 min, men skyter skrått utenfor mål fra kort hold.

På overtid får hjemmelaget sjansen på et frispark fra ca. 16 meter, men skuddet til Patrick Elvethun Hansen går langt over mål. Kampen ender med et nytt hjemmetap for Raumnes & Årnes, som står med 3 poeng etter de første 3 seriekampene, mens Kløfta står med full pott og 9 poeng.

Hjemmelagets trener, Svein Harald Pettersen. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

fotballnerd.no fikk en prat med matchvinner Steffen Nystrøm, med fortid fra spill i klubber som Norild IL, Moss FK, Strømsgodset, Tromsø og Fredrikstad etter kampslutt, som hadde følgende oppsummering av kampen: – Jeg synes vi er klart best de første 30 min, og så mister vi initiativet, kan være at vinden tar over og vi blir presset veldig lavt. De får en straffe, som er helt grei og som de bommer på. De får deretter en fin scoring og vi holder inn til pause. Vi vet at vi får medvind i 2.omg, og i denne omgangen føler jeg at vi er det beste laget og har de største sjansene. Banen får skylden for lite fint spill fra begge lagene, banen var dårlig, synes jeg! Vi kom hit for å få med oss poeng og det klarer vi, og vi spiller kynisk når vi har ledelse og ellers en jevn match, det blir litt kaotisk på slutten men helt greitt at vi vinner, avslutter Nystrøm til fotballnerd.no

Trener for Raumnes & Årnes, Svein Harald Pettersen, hadde følgende kommentar til fotballnerd.no: – Jeg synes det er en dårlig fotballkamp. En kamp med masse vilje og dueller, men det ble for lite spill, synes jeg. Kløfta var klart best de første 15 min, og da synes jeg det jevner seg ut etterhvert. Vi har et straffespark som vi bommer på, men får 1-0 scoringen og hadde vi fått 2-0 målet før pause, så hadde det blitt annerledes. En jevn kamp som kunne ha bikket begge veier, synes jeg. Litt tilfeldigheter, keepertabbe på det ene baklengsmålet, utover det skaper ikke Kløfta de store sjansene, og så blir det trøkk fra vår side på slutten uten at det blir noe mer. De siste 10-15 min er det stort sett klareringer fra Kløfta sin side. Viljen og energien i begge lagene var bra. Jeg hadde forventet mer spill fra begge lagene, og dommeren sa forøvrig før corneren ble tatt, og som det ble mål på, at vi skulle hatt et frispark i forkant, som vi ikke fikk, men sånt skjer i fotball.…, avslutter Pettersen til fotballnerd.no

Neste seriekamp for Raumnes & Årnes, er borte mot Blaker 24.april, mens Kløfta skal måle krefter mot Skedsmo 2, som også står med full pott etter 3 kamper, hjemme på Kløfta 27.april.

Lagoppstilling Raumnes & Årnes: Foureaux, M.E.Hansen, Sramek, Heglum, Thøger-Andresen, Solhaug, P.E.Hansen, Hofsrud, Sannerud, L.H.Hansen, Sorchi. Benyttede innbyttere: Riise Pedersen, Midling Larsen, Linderoth-Jensen, Autio

Lagoppstilling Kløfta: Hauffen, Søbak Westad, Damstuen, Fjeldet Westheim, H.Saleh, Olsen, W.Saleh, Haugen, Sæther, Nystrøm, Nygaard. Benyttede reserver: Eilertsen, Svalestad,