Akershus 4.div: Kampfakta 3.runde: Gjelleråsen med hele 6-2 borte mot Strømmen 2!

435
Raumnes & Årnes - Kløfta. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Gjelleråsen fortsetter med å imponerer og har full pott etter 3 kamper, borte mot Strømmen 2 ble det hele 6-2!

Eidsvold TF2 vant 2-0 over Eidsvold IF, som dermed fikk sitt første tap etter 12 kamper uten tap.

Raumnes & Årnes ble påført sitt andre strake hjemmetap ikveld da Kløfta og Steffen Nystrøm snudde kampen i 2.omg, og vant 2-1 på Årnes.  Les referat og intervjuer her: Akershus 4.div: Steffen Nystrøm og Kløfta snudde kampen i 2.omg mot Raumnes & Årnes, vant 2-1

Resultater 3.serierunde:

17.04: Lørenskog 2 – Blaker 0-0

18.04: Skedsmo 2 – Gjerdrum 2-0 (S: Moheim 8,88)

Skedsmo 2 har full pott på 3 kamper ( 9 poeng) mens Gjerdrum står med 0 poeng. Skedsmo 2 fikk Jostein Rodahl Kvale utvist i det 90.min da han pådrar seg sitt andre gule kort i kampen og dermed rødt. Men før det, får bortelagets Ole-Martin Rundberg, sitt andre gule kort etter 42 min, og må av banen med rødt.

18.04: Fet – Aurskog-Høland (F: Abusdal 17 / AH: Svardahl 6, Bergsjø 13, Studsrud 42,89, Skjeggenes 65, Kjær Pedersen 90)

Hjemmelaget Fet står med 0 poeng på sine 3 første seriekamper, mens gjestene er bokført med 6 poeng.

18.04: Eidsvold TF 2 – Eidsvold IF 2-0 (E: Andresen 21, Madsen 90)

Eidsvold IF stoppet på 12 kamper uten tap etter å ha tapt derbykampen mot Eidsvold TF2 med 2-0.

18.04: Strømmen 2 – Gjelleråsen 2-6 (S: Lange 21, Trøen 33 /G: Kaasa 13, Mathisen 18,43, Pande 60, Semb 69, Sangnæs 82)

Fra Bent Inge Johnsen, trener i Gjelleråsen, får vi følgende kommentar: – Vi gjør en meget god kamp mot et godt Strømmen 2. Spesielt 2.omg er meget god, hvor vi jobber sammen defensivt og spiller lekker angrepsfotball. Årsbeste av oss. Så vi er på gang, avslutter Johnsen til fotballnerd.no

Vi får følgende oppsummering fra målscorer Markus Stokken KaasaFørste omgangen er veldig jevn, Strømmen hadde et par feite sjanser i starten av første omgang, mens vi fikk ett mål annullert for offside. Litt ut i matchen spiller Joakim meg lekkert igjennom ved 16 meter, og da gjør jeg det en spiss skal gjøre; å score! Etter det tar det ikke lange tiden før jeg får ballen ved midtbanen og trer gjennom Jonas alene mot keeper. Jonas er iskald og runder keeperen til Strømmen og setter den. Etter det rakner det litt, jeg lager et unødvendig frispark som de scorer på via heading, par minutter senere scorer Trøen og da er vi like langt igjen. Så rett før pause setter Jonas 3-2, noe som gir oss masse energi til 2. omgang. Andre omgang er det vi som kjører matchen. Strømmen har noen farlige sjanser, men det er vi som er mest farlige. 4-2 kom etter en variant Strømmen ble helt satt ut av, før Adrian og Vebjørn punkterte matchen. Alt i alt en meget fortjent seier, og vi viser igjen at vi er et bra lag som jobber og sliter for hverandre, avslutter Kaasa til fotballnerd.no

19.04: Raumnes & Årnes – Kløfta 1-2 (RÅ: M.E.Hansen 38 /K: Nystrøm 53,61)