Akershus 4.div: Kampfakta 24.runde; Kløfta snudde 1-3 til 6-3 seier borte mot Skårer, Kushtrim Bujupi scoret 4 mål!

328

Gjelleråsen tapte overraskende borte for Eidsvold TF2 med 3-0, og siden Blaker vant sin kamp 4-1 borte mot Nittedal, skiller det kun 3 poeng mellom lagene på tabelltoppen.

Eidsvold IF spilte uavgjort mot Gjerdrum etter 7 strake seirer. Raumnes & Årnes falt ned til 6.plass på tabellen etter 3-5 tapet hjemme for Rømskog. Kløfta snudde kampen borte mot Skårer etter å ha ligget under med 1-3 ved pause. Kushtrim Bujupi var kampens store spiller med sine 4 mål.

Resultater 24.serierunde:

3/10 Rælingen – Skedsmo 2 1-2 (R: T.Swar 73/S: Davies 10, Mostue 78)

Didrik Mostue, som er Skedsmo A-lags toppscorer i 3.div, ble matchvinner med sin scoring etter 78 minutter. Viktig seier med tanke på å unngå nedrykk til 5.div. Rælingen vant forrige oppgjør med 1-0 borte.

3/10 Raumnes & Årnes – Rømskog 3-5 (RÅ: Sundsrud selvmål 10, Heglum 23, Sramek 79/R: Bergquist 11,90, Sandby 20,40, Fagerstrand 69)

Det sto 2-2 allerede etter 23 spilte minutter og Rømskog ledet 3-2 ved pause. Toppscorer for hjemmelaget, Sramek, scoret 3-4 målet etter 79.min og skapte ny spenning i kampen, men Rømskogs toppscorer, Hans Petter Bergquist, scoret sitt andre mål for kvelden og sitt 23.seriemål totalt for året, og bortelaget tok med seg alle tre poengene hjem. Dette var Raumnes & Årnes sjette kamp på rad uten seier. 100 tilskuere var møtt frem på Årnes. Forrige oppgjør den 13.juni endte 2-2.

3/10 Gjerdrum – Eidsvold IF 2-2 (G: Vestbø Rødsrud 1, Solheim 29/E: Iversen 20 str, Lexberg 27)

Etter 7 strake seirer for bortelaget Eidsvold IF, ble det poengdeling mot Gjerdrum. Alle scoringene kom innen de første 29 min av kampen. Gjerdrum vant 4-2 i forrige oppgjør.

3/10 Nittedal – Blaker 1-4 (ingen målscorere oppgitt)

Blaker vant også forrige oppgjør, da med 6-2 hjemme.

3/10 Skårer – Kløfta 3-6 (S: Debesay 33 str, Haug 39, Langseth 42/K: Bujupi 17,53,69,70, H.Saleh 72, Olsen 85)

Skårer ledet 3-1 ved pause, men Kløfta kom tilbake i 2.omg og scoret hele 5 mål og vant 6-3 borte. Kampens store spiller, var Kushtrim Bujupi, som nettet hele 4 ganger. Han er nå bokført med 11 seriemål for sesongen. Kløfta vant også forrige oppgjør, da med 5-1.

3/10 Eidsvold TF 2 – Gjelleråsen 3-0 (Nordlie 16, Økland 50/Dabove 61 str)

Serieleder Gjelleråsen, tapte noe overraskende borte mot Eidsvold TF 2 og nå skiller det kun 3 poeng til Blaker på 2.plass. Hjemmelaget stilte, ifølge kilder, med flere A-lagsspillere. Gjelleråsens spiller, Thomas Normann, fikk direkte rødt kort i det 60 min, da han ifølge NFF sitat: «frata motparten en klar scoringssjanse ved å begå et frispark eller straffespark», sitat slutt, og Normann får en kamp karantene. Thierry Dabove scoret på straffe i etterkant av utvisningen. Gjelleråsen vant forrige oppgjør, da med 6-2 hjemme.

4/10 Fet – Funnefoss/Vormsund 2 2-0 (Søgård 12 str, Gjelsnesvangen 18)

Forrige oppgjør endte 2-2 mellom lagene.