Akershus 4.div: Resultater og kampfakta 15. & 16.serierunde: Raumnes & Årnes med 5 strake seirer og 2.plass på tabellen.

463

rømskog fotball logo  Raumnes_logo  Gjerdrum fotball logo

15.serierunde, kamper:

8/8 Rælingen – Funnefoss/Vormsund2 2-2 (R: Tjernsli 23,74 / FV: Kvalness 14, Nøvik 54)

Rælingen vant det omvendte oppgjøret med 2-0.

8/8 Rømskog – Gjerdrum 2-4 (R: Bergquist 65, Kind 81/G: Hushagen 32, Eng 44, Moseng 79, Aadnøy 87)

Gjerdrum vant også 4-2 sist lagene møttes 11.april.

8/8 Nittedal – Fet 2-4 (N: Hansen 22, Særnmo 59 str/F: Haavik 16, Vikerhaug 18, Søgård 34 str,62)

Fet vant også forrige oppgjør mot Nittedal, da med 6-4. Hele 16 mål har det blitt i de 2 kampene lagene har spilt mot hverandre i årets serie.

9/8 Eidsvold TF2 – Raumnes & Årnes 3-4 (E: Modal 2,90, Rudi 7/RÅ: Hofsrud 38, Sramek 40 str,55, Solhaug 88)

Hjemmelaget åpnet friskt og ledet 2-0 etter 7 minutter, men Raumnes & Årnes kom tilbake og det stod 2-2 ved pause. Bortelaget gikk opp til 4-2 da det gjensto 2 min av kampen, men Eidsvold TF2 skapte litt spenning i det 90 min med redusering til 3-4, som ble sluttresultatet. Sivert Modal hos hjemmelaget og Nicklas Dale Sramek hos bortelaget ble begge 2-målsscorere. Hjemmelaget fikk sitt første hjemmetap for sesongen, mens bortelaget er det eneste laget i divisjonen uten bortetap! Forrige oppgjør endte 1-1 på Årnes.

9/8 Gjelleråsen – Skedsmo2 1-0 (G: Semb 34)

Sist lagene møttes den 11.april, endte kampen 1-1.

10/8 Kløfta – Eidsvold IF 1-1 (K: Olsen 90/E: Halberg 76)

Kløfta vant forrige oppgjør 3-1.

12/8 Blaker – Skårer 6-1 (B: Thoreid 7, Martila 21,45, Svardahl 30, Mathisen 52, Nordseth 58/S: Al-Emarh 6)

Blaker vant 7-2 sist lagene møttes 11.april, nå endte det med 6-1 seier, målrike oppgjør med totale sifre 13-3. Skårer fortsatt uten borteseier. Blaker er det laget som har scoret mest mål hjemme, 34 mål på sine 9 hjemmekamper. Per Einar Martila scoret sitt 16. og 17 seriemål for sesongen.

16.serierunde endte med følgende resultater:

14/8 Raumnes & Årnes – Gjerdrum 4-0 ( RÅ: Solhaug 25, Sramek 67, Heglum 84, Stokkebryn Jensen 90)

Raumnes & Årnes tok sine 3 strake hjemmeseier og 5 strake serieseier da Gjerdrum kom på besøk. Det endte 0-0 sist lagene møttes den 18.april. Raumnes & Årnes er det laget i divisjonen med minst baklengsmål: 16 mål, Gjelleråsen har 23 baklengs.

15/8 Blaker – Skedsmo2 0-4 (S: Moheim 20,45,60, Blix 43)

Skedsmo2 fortsetter å innkassere borteseirer. Laget har 5 borteseirer, mens hjemme har det kun blitt en seier! Christoffer Blix scoret sitt første mål for Skedsmo2 etter overgangen fra Fet i sommer. Han er bokført med 18 mål så langt i sesongen, som gir en 2.plass på statistikken. Kampens store spiller, ble Robin Moheim med sine 3 mål. Blaker vant det omvendte oppgjøret med 2-1.

15/8 Fu/Vo2 – Skårer 4-0 (målscorere mangler)

Hjemmelaget fikk bokført sin 2. hjemmeseier for sesongen da de møtte bunnlaget Skårer. Fu/Vo2 vant også forrige oppgjør med 4-0 den 20.april.

15/8 Rømskog – Rælingen 4-2 (R: Bergquist 50,88,90, Sandby 62/R: Piyad 32, Sperstad Berg 83)

Kampens store spiller, Hans Petter Bergquist, scoret 3 mål og avgjorde kampen med sine scoringer i det 88. og 90.minutt på stillingen 2-2. Rælingen ledet 1-0 ved pause. Rælingen vant 5-0 mot Rømskog den 17.april.

15/8 Eidsvold TF2 – Fet 1-2 (mangler målscorere)

Fet påførte Eidsvold TF2 sitt 2.hjemmetap for sesongen. Fet vant det første oppgjøret i april med hele 8-2.

15/8 Gjelleråsen – Eidsvold IF 3-2 (G: Lexberg 20 selvmål, Uymaz 29, Semb 75/E: Kristiansen 39, Iversen 73)

Gjelleråsen fortsetter den gode hjemmestatistikken og er det eneste laget uten tap hjemme. Gjelleråsen vant også forrige oppgjør, da med 2-0 borte på Eidsvoll.

15/8 Nittedal – Kløfta 0-4 (K: Bujupi 44, Olsen 50, Hovde 69, Westheim 74)

Adam Olsen scoret sitt 23.mål for sesongen, og troner øverst på toppscorerstatistikken, 5 mål foran Christoffer Blix og 6 mål foran Per Einar Martila. Kløfta vant det forrige oppgjøret med 4-1.