Alta og Arendal sto for nye cupbomber da Tromsø og Sandefjord røk ut

146
Emil Konradsen Ceide scoret 3 mål da RBK vant 11-1 borte mot Orkla. Arkivbilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Alta stilte med Christian Reginiussen på laget, som egentlig la opp i mars måned, men som nå skal avslutte karrieren sin i moderklubben. Han scoret to av målene da Alta vant 3-1 over Tromsø i SmartDok Arena. Dermed er Alta videre til 3.runde i cupen.

Det er også Arendal, da laget vant 5-4 over Sandefjord Fotball etter at det sto 3-3 etter 90.min.

Rosenborg hadde ingen problemer borte mot Orkla, da kampen endte hele 11-1 til RBK. Dino Islamovic scoret fire goaler, mens Emil Konradsen Ceide scoret tre. Det sto 7-1 ved pause. 600 tilskuere fikk med seg de tolv målene i cupkampen.

Moss lå under 0-1 ved pause mot Fredrikstad, men tre goaler i 2.omg, gjorde at Moss gikk videre med 3-1 seier.

Lillestrøm måtte ty til ekstraomganger borte mot Skeid for å innkassere cupseieren, der innbytter Thomas Lehne Olsen scoret vinnermålet i det 96.min foran 650 tilskuere.

Vålerenga måtte også ut i ekstraomganger for å slå ut Ullern, og vant 3-1 til slutt.

Molde var nær ved å måtte ut i ekstraomganger borte mot Hødd, men et straffemål i det 90.min ved tomålsscorer Magnus Grøden, gjorde at Molde vant oppgjøret 2-1.

Raufoss Fotball vant 3-1 borte mot Eidsvold Turn, i en kamp der hjemmelagets spiller, Markus Furseth, fikk rødt kort og marsjordre i kampens siste minutt.

Daniel Pedersen scoret to mål da Brann vant cupoppgjøret borte mot Fana 3-0 foran 700 tilskuere på Varden Amfi.