Alvaro Torres returnerer til Grorud IL

621
Alvaro Torres returnerer til Grorud IL etter en sesong i Lørenskog IF. Foto: Grorud IL

Alvaro Torres forlater Lørenskog IF etter 1 sesong i Norsk Tipping-ligaen (3.div.) til fordel for Grorud IL som spiller i PostNord-ligaen (2.div.) Dette opplyser Grorud IL på sin facebook-side

Alvaro returnerer dermed til klubben han spilte for i 2015 og 2016, før han ble leid ut til Lørenskog IF.

– Alvaro Torres er i likhet med flere andre et produkt av vår U21-modell. Han kom til oss i 2015 og var en viktig brikke i to sesonger med de unge talentene. I 2017 sesongen var han leid ut til Lørenskog under ledelse av dyktige Julian Madsen, det har gjort at Alvaro nå er klar for å ta steget opp i 2. divisjon, sier hovedtrener Eirik Kjønø i Grorud IL.

– Det er en svært jevn avdeling vi har havnet i, med mange gode lag. Jeg er sikker på at om vi trener godt frem til seriestart skal vi få bevist at vi er en sulten og konkurransedyktig gjeng. Vi kommer til å bite fra oss, det er jeg sikker på, sier Torres til klubbens facebook-side.

Alvaro Torres startet sin karriere i Lørenskog i 2012. Han er oppført med 26 kamper og 14 mål for klubben. Han var også innom Skeid i 2015-sesongen der han fikk bokført 4 kamper for Skeid 2.

- Annonse -

For Grorud IL står han med 6 kamper for klubbens A-lag før seriestarten 2018.

Vil du være med på vår storsatsing?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -