Krogstad sikret Lillestrøm tre poeng i serieåpningen

131
Lillestrøm logo

(Grorud – Lillestrøm 0-1) Lillestrøm, som var storfavoritter mot Grorud, slet lenge mot et engasjert hjemmelag. Fredrik Krogstad sikret gjestene tre poeng.

Den avgjørende scoringen kom etter halvspilt andreomgang. Daniel Gustafsson fikk ballen på høyre og spilte den lavt foran målet. Fredrik Krogstad skled ballen over streken.

I en sjansefattig førsteomgang åpnet Lillestrøm best. Emil Ødegaard reddet etter at Lehne Olsen hadde fått en gratis mulighet, mens Fredrik Krogstads avslutning gikk via en motspiller og over tverrliggeren.

Grorud var gode til å forsvare seg mot et bortelag uten mye kreativitet. Mot slutten av omgangen ble vertene farligere. Særlig Nikolai Jakobsen Hristovs innlegg kunne ha blitt farlig, men Mads Christiansen fikk en hånd på pasningen.

Grorud fortsatte med gode tendenser etter pausen. Oscar Aga ble spilt gjennom og satte ballen i nettveggen fra skrått hold. På den andre siden headet Lehne Olsen i tverrliggeren fra skrått hold.

Etter å ha tatt ledelsen, skapte LSK flere muligheter. Både innbytteren Torbjørn Kallevåg og Lehne Olsen kom til avslutninger i gode posisjoner, uten å sette ballen i mål.

Nyopprykkede Grorud tapte dermed sin debut i OBOS-ligaen. Lillestrøm, derimot, vant sin første kamp på andre nivå siden 1974.