Atlético vant fortjent

920

Nok en seier for «Los Rojiblancos», og nok en kamp med null innslupne mål. Diego Simeones menn imponerer i denne kampen mot 5. plassen i La Liga. Selv om Celta har imponert de siste årene i La Liga, så var Atlético fremdeles «favoritten» i denne kampen, og Madrid klubben skuffet ikke da de tok en overbevisende 2-0 seier.

De første 45 var ikke de aller mest imponerende, og 0-0 til pause var et resultat som var helt greit og fortjent. Ingen av lagene fortjente noe mer i første omgang. De første 45 handlet mest om ballbesittelse for å se hvor motstander laget var i forhold til dem selv. Totalt i hele kampen, var det Celta Vigo som hadde mest ballbesittelse med 56% av ballinnehavet.

Andre omgang var mer spennende ettersom begge lag var ute etter å vinne kampen som ble spilt på Estadio Balaidos, og det var bortelaget som kom best i gang i de siste 45. Ikke mer enn 49 minutter spilt, så scorer Antoine Griezmann et pent mål. Alvárez hadde ikke den aller største sjansen på den avslutning fra franskmannen.

Antoine Griezmann sto for 1-0 scoringen.

Etter 1-0 scoringen til Atlético ble kampen litt tammere, med et par småsjanser her og der til hvert av lagene. Hjemmelaget fikk totalt 1 skudd på mål i kampen, men det ble ikke den aller vanskeligste oppgaven for Jan Oblak å håndtere.

Minuttene gikk og ikke noe spesielt skjedde før i det 79 minutt da Yannick Ferreira-Carrasco satte dagens andre mål i nota. Helt fortjent. Når bortelaget nå ledet med to mål, måtte Celta fremover på banen og det skapte rom i forsvaret til Celta. Atlético kom da til flere sjanser de siste minuttene i denne kampen, men ingen av ble av det farligste laget for Alvárez som håndterte de fleste Atlético sjanser på høyeste nivå.

Ferreira-Carrasco punkterte kampen da han scoret 2-0 borte mot Celta Vigo ikveld.

Alt i alt var det en god kamp av begge lag, der bortelaget kom sterkest ut. Atlético spiller bedre og finere fotball i dag enn det de har gjort de siste La Liga kampene, og det kan være fordi motstanden var av et høyere kaliber enn det har vært i det siste.