Avd. 2: Intervjuer/kampfakta 8.runde: «Topp 3» vant sine kamper, Stabæk 2 uten poengtap!

563

Stabæk 2 vant sin åttende kamp av åtte mulige, mens Korsvoll og Lyn henger seg på etter nye seire.

Stabæk 2 vant 8-måls-thrilleren mot Frigg, Korsvoll vant 3-0 borte mot tabelljumbo Redalen, mens Lyn vant Oslo-derbyet 2-1 mot Ready. Fadel Karbon scoret begge Lyns mål, men ble utvist på overtid etter to gule kort, det første i det 89.min (!)

  

Kamper 8.serierunde:

- Annonse -

3/6: Eidsvold TF – Tynset 3-0 (E: Økland 4, Nordlie 8, Dabove 52)

Tynset tapte sin fjerde bortekamp av fire mulige, og venter fortsatt på å kapre sine første bortepoeng denne sesongen.

hjemmelagets assistenttrener, Karim Essediri, kommer med følgende oppsummering:tilbakemelding jeg har fått (var ikke til stede selv) er at Turn hadde full kontroll fra start. Første 15 min er veldig bra. Etter det så slipper vi Tynset inn i kampen med litt slurv. I 2 omgang er Turn klart best og burde ha vunnet mer en 3-0, avslutter Essediri til fotballnerd.no

Tynsets spiller, Sondre Kroglund, har følgende oppsummering:Vi blir overkjørt av Eidsvoll Turn i det første kvarteret og Eidsvoll Turn er veldig gode, men vi gjør alt for å kjempe oss inn i kampen igjen uten at vi lykkes med å få ett veldig stort press på dem. Dem vinner ganske komfortabelt. Eidsvoll Turn var det beste laget og dem vant veldig fortjent, avslutter Kroglund

3/6: Valdres – Gjøvik-Lyn 2-3 (V: Nelson 20, Mönell 34 /GL: Kollshaugen 28 str,47, Sørum 45)

300 tilskuere fikk se hjemmelaget Valdres tape 2-3 for gjestene fra Gjøvik på Blåbærmyra kunstgress. Gjøvik-Lyn kunne notere seg for sin første borteseier og poeng denne sesongen der Lars Johan Kollshaugen scoret to av målene.

Gjøvik-Lyns spiller og kaptein, Dag Alexander Olsen, kommer med følgende kampanalyse:Veldig vanskelig bortebane å komme til da banen er elendig å spille på, så det blir en typisk fightekamp der dødballer spiller en stor rolle! Vi ligger under to ganger, men hele laget virker å ha fått en ny glød og vilje i det siste som gjør at vi kommer tilbake og vinner 3-2, dem presser voldsomt på siste 10 min, men vi klarte å demme opp for det som kom heldigvis, avslutter Olsen til fotballnerd.no

3/6: Redalen – Korsvoll 0-3 (K: Kogstad 43, Romøren 66,83)

Redalen tapte for topplaget Korsvoll med 0-3. Redalen jakter fortsatt på sin første seier for sesongen og har fortsatt to fattige poeng. Korsvoll har full pott på sine 4 bortekamper og 10-1 i målforskjell.

spillende trener hos Redalen, Helge Andrè Jøndal, har følgende kampanalyse:Vi spiller vår beste kamp for året. Skaper veldig mye mor et lag som ligger i toppen. Dessverre for oss er vi ikke dyktige nok foran mål om dagen. Korsvoll er bedre i begge boksene og får med seg et litt flatterende 3-0 resultat. Tungt for oss, men vi må fortsette å troen på at dette kan snu, avslutter Jøndal til fotballnerd.no

3/6: Lokomotiv Oslo – Lillehammer 1-1 (LO: Webb 11 /L: Ankarhake 71)

Lillehammer venter på sin første borteseier etter poengdeling mot Lokomotiv Oslo. Lillehammer har 3 uavgjorte kamper og et tap på bortebane.

3/6: Ready – Lyn 1-2 (R: Coulibaly 77 str/L: Karbon 21,33)

Lyn fortsetter sin seiersmarsj og vant 2-1 borte mot Ready i lokalderbyet foran 350 tilskuere på Gressbanen kunstgress. Fadel Karbon scoret begge målene for Lyn, men fikk også marsjordre etter 90 min, da han fikk sitt andre gule kort minuttet etter det første gule!

Lyn har full pott etter 3 bortekamper så langt.

4/6: Stabæk 2 – Frigg 5-3 (S: Børkeeiet 18, Løken 28 str,35,90, Dahl 38/F: Hagerup 19, Eike 11,54)

Stabæk 2 fortsetter sin seiersmarsj og har full pott etter 8 kamper. Oskar Johannes Løken ble man of the match med sitt hatrick.

fra Friggs spiller og toppscorer, Adrian Staven Hagerup, får vi følgende kampanalyse:En rotete kamp fra vår side. Vi spiller tidvis fin og god fotball, men vi må forlenge disse periodene. Vi scorer 3 mål på bortebane, men klarer ikke ro det i land. Det er skuffende. Dette er en kamp vi burde fått med oss poeng i. Vi slipper inn hele tre dødballmål mot ett ungt lag. Da blir det vanskelig å ta poeng mot topplagene. Mot slutten gjør vi det vi kan får å få utligningen, men Stabæk kontrer og punkterer matchen i siste minutt. Nok en match hvor vi føler oss snytt for poeng, avslutter Hagerup til fotballnerd.no

4/6: Raufoss 2 – Flisa 1-3 (R: Sow 89 /F: Stølen 5, Eriksen 56, Gundersen 62)

Raufoss 2 sliter om dagen og står fortsatt med 3 fattige poeng etter 7 kamper og venter på sin første seier for sesongen. Flisa derimot kunne notere seg for sin første borteseier etter først å ha tapt de 3 første bortekampene før møtet med Raufoss 2.

  

Tabellen etter 8.serierunder:

 1. Stabæk 2, 24p
 2. Korsvoll, 21p
 3. Lyn, 18p*
 4. Frigg, 15p
 5. Eidsvold TF, 12p
 6. Flisa, 12p
 7. Gjøvik-Lyn, 10p
 8. Tynset, 10p
 9. Lillehammer, 9p
 10. Ready, 9p
 11. Valdres, 7p
 12. Lokomotiv Oslo, 7p
 13. Raufoss 2, 3p*
 14. Redalen, 2p

*Raufoss 2 – Lyn er ikke spilt

Toppscorere:

Adrian Staven Hagerup, Frigg, 7 mål

Matias Belli Moldskred, Ready, 6 mål

Adrian Thun, Korsvoll, 6 mål

Kamper 9.serierunde:

9/6: Korsvoll – Stabæk 2

10/6: Frigg – Lokomotiv Oslo

10/6: Gjøvik-Lyn – Ready

10/6: Flisa – Lyn

10/6: Tynset – Redalen

11/6: Lillehammer – Valdres

12/6: Raufoss 2 – Eidsvold TF

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -