Barcelona befester posisjonen før El Classico

207

Man har allerede begynt å forberede seg på El Classico 23/12 (lørdag). Statistikker, karakteristikker, meninger og ikke minst mye følelser.

Generalprøven for Barcelona var et relativt enkelt oppgjør mot svake Deportivo La Coruña. 4-0 ble resultatet på Camp Nou søndag kveld. To scoringer av Luiz Suarez og to av Paulinho. Suarez er i gang i igjen og ble nok snytt for et hat trick. Nok en gang fikk ikke dommeren med seg at ballen var over streken. Heldigvis for Barcelona ble det ikke avgjørende for resultatet denne gangen.

Paulinho sine scoringer var av typen litt heldig. Første scoringen var et skudd fra Messi, i stolpen og Paulinho setter inn returen. Hans andre scoring kommer på samme vis, denne gangen er det Alba som skyter i stolpen. Paulinho er på rett plass og setter returen i mål.

Messi hadde ikke helt marginene på sin side. Et misset straffespark, 3 stolpeskudd, men likevel 2 målgivende. En grei dag likevel, men med vanlig effektivitet burde Barcelona ha scoret 3-4 mål til.

- Annonse -

Real Madrid hadde spillefri i Ligaen denne helgen pga. finale i FIFA world cup for klubblag som de vant 1-0 over Gremio. Bale var tilbake på banen for første gang på lenge. Bare for noen få minutter, men han dukker nok opp i El Classico også. Real Madrid ser ut til å kunne mønstre fullt mannskap, mens Barcelona har noen skader. Den viktigste er Umtiti som har vært strålende denne sesongen.

Øvrige kamper La Liga:

Sevilla – Leante 0-0. Overraskende nok klarte ikke Sevilla å slå Levante på hjemmebane. Dette er kamper Sevilla må dra inn om de skal henge med i kampen om CL-plass neste sesong. Sevilla har vært inne i en litt svak periode i de siste ukene. Storoppgjøret i Nord-Spania mellom Athletic og Sociedad endte også 0-0.

Lille Eibar var laget som skulle stikke kjepper i hjulene for Valencia som har ligget på 2. plass i ligaen lenge. Etter dette tapet ble det ned på 3. plass. Kampen endte 2-1. Det var Atletico Madrid som med sin 1-0 seier over Alaves klatret opp på 2. plass.

Girona begynner virkelig å bli varme i La Liga-trøya. Nok en seier 1-0 over Getafe denne gangen og 7. plass på tabellen. Bare et poeng opp til 6. plass og mulighet for E-cup-spill. Det er meget sterkt av det nyopprykkede laget som holder til helt nord i Catalunia.

Villareal inntok 6. plassen med en sterk 1-0 seier borte over Celta Vigo søndag kveld.

Runden avsluttes med Malaga mot Real Betis på La Rosaleda i kveld. Et lokaloppgjør i Andalucia der Malaga har mulighet til kontakt med lagene over nedrykksstreken.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -