Braithwaite kritisk til den danske landslagssjefen

187

Toulouse-spissen Martin Braithwaite føler at den eneste måten for å komme på det danske landslaget er å bytte til FC København.

25-åringen Martin Braithwaite har fortiden en god sesong for den franske klubben Toulouse, hvor han er både toppscorer og kaptein. Men til tross for suksessen har ikke angriperen fått tillit på det danske landslaget, og det irriterer Braithwaite, som tror at måten å spille for Danmark er å bytte til FC København.

– Om det er slik at er dansk og du spiller i den danske ligaen, får du spilletid på landslaget, men om du spiller  i utlandet. Da er du en flopp, og du er tydeligvis ikke er god nok.Om du går tilbake til FCK, å spiller,for dem, så kommer du på landslaget. Det er den enkleste måten å komme inn på landslaget igjen. Og det følger jeg er trist, sier Martin Braithwaite henhold til BT.

– Du ser ofte spillere som går til utlandet, og er de ikke god nok. Så kommer de tilbake til Danmark, spiller et par  gode kamper, og scoret et par mål også forsvinner du ut i Europa, men om de fortsatt spiller i den danske ligaen, så kommer man hyppig med på landslaget, og det forekommer ofte, sier Braithwaite.

- Annonse -

Martin Braithwaite har 15 landslags kamper på CV-en. Siste kampen var i treningskampen mot Romania da han ble byttet inn de siste 20 minuttene av kampen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -