Brann-nysignering ute i flere måneder

275

Lars Krogh Gerson. Bilde: Nicceeo, Wikimedia.

Brann må klare seg i tre måneder uten nysigneringen Lars Krogh Gerson.

31-åringen var skadet da han kom til Brann, og skaden viste seg senere å gjøre en operasjon nødvendig. Krogh Gerson ble operert på onsdag, og vil være ute en stund.

– Lars fikk seg en muskelskade i låret helgen før han kom til oss. Vi fikk tilsendt resultat av bildeundersøkelse i Spania som viste en liten muskelskade som normalt gjør at spiller er tilbake etter 2-3 uker. På grunn av Covid-19 karantene fikk man ikke gjort en MR-undersøkelse da han ankom Norge. Den er gjort nå, og der ble det avdekket en muskelskade av sånn karakter at man vurderte det som best å operere. I går, onsdag, ble han operert på Fana Medisinske Senter hos Dr. Asle Kjellsen. Man regner med at han er tilbake i spill om rundt tre måneder, sier Branns lege Magnus Myntevik til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Les også: LSK-storseier i treningskamp mot HamKam

Midtstopperen kom til Brann på «Deadline day» fra spanske Racing Santander, men har ikke spilt kamper for bergenserne grunnet skaden. På grunn av skaden gikk den luxembourgiske landslagsspilleren (75 landskamper, fire mål) også glipp av privatlandskampen mot Norge på onsdag.

– Det er veldig kjedelig å få denne starten, og det var ikke det jeg håpet på. Nå må jeg ta tiden til hjelp, og jobbe hardt for å komme tilbake. Jeg skal støtte laget så godt jeg kan fra sidenlinjen, men jeg jobber meg tilbake fra skaden, siteres Krogh Gerson.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -