Nornes: -Synd for oss at Steffen er skadet

110
Jan Frode Nornes (t.v.) er Odd-trener Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Odd-trener Jan Frode Nornes synes det er synd å miste Steffen Hagen i store deler av sesongen. Kaptein Hagen ble operert i stortåa i går.

Vurderer å hente ny midtstopper
-Det betyr at han er satt på sidelinjen. Det er synd for oss at Steffen er skadet, men vi har tatt inngrepet slik at han kan fortsette karriéren. Den eneste utveien var å operere, sier Nornes til Fotballnerd.no.

Hagen er ikke tilbake igjen i spill før mot slutten av sesongen. Det betyr at Nornes må tenke annerledes på midtstopperplass.

-Vi har brukt Odin Bjørtuft som midtstopper. I tillegg har vi benyttet Magnus Lekven og Gilli Rolantsson som stopper. Solomon Uwusu spilte mot Stabæk, men har slitt med en belastningsskade i en muskel, sier Nornes og fortsetter:

- Annonse -

-Vi får se når vi starter opp igjen om vi kanskje må hente en ny midtstopper, sier Nornes.

-Greit å få puste litt
Han synes det er godt å få en liten pause fra Eliteserien.

-Vi spilte tre kamper på syv dager, så det er greit å få puste litt og jobbe på treningsfeltet, sier Nornes.

Odd har åpnet sesongen med to uavgjorte kamper (1-1 mot Sarpsborg 08 og 2-2 mot Stabæk), et tap (0-1 mot Lillestrøm) og en seier (1-0 mot Bodø/Glimt). Seieren kom i siste kamp mot Bodø/Glimt.

-Jeg er meget fornøyd med Glimt-kampen. Det var en bunnsolid kamp av oss i 90 minutter. De hadde jo også scoret i 40 kamper på rad, sier Jan Frode Nornes.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -