Bundesliga lørdag!

18
Foto: Bundesliga logo

Fem kamper ble spilt lørdag.

Bayern-Bremen 6-1

Gjestene åpnet best, Rashica til 0-1 etter 24 min. Rett før pause snudde vertene Coutinho og Lewandowski. Coutinho til 3-1 etter 63 min. 72 min Lewandowski igjen og Muller til 5-1 etter 75 min. Coutinho til 6-1.

Hertha-Freiburg 1-0

Endelig litt jubel i hovedstaden. Darida ble matchvinner etter 53 min. En kamp som lett kunne endt uavgjort.

Mainz-Dortmund 0-4

Et hjemmelag på poengjakt ble overkjørt av et bortelag i medgang. VAR i aksjon etter 15 min. Gjestene fikk ikke straffe. Kaptein Reus åpnet med 0-1 etter 32 min. 66 min 0-2 ved Sancho, og 0-3 etter 69 min Hazard. Schultz fastsatte til 0-4 etter 84 min. Sterk borteseier.

Køln-Leverkusen 2-0

En match hvor mye skjedde. VAR annullerte et Køln mål rett før pause på grunn av offside. Kampen bølger, men en tidlig dusj for gjestenes Dragovic etter 62 min snur litt på matchen. 73 min og 1-0 ved Cordoba. VAR sjekker målet, men blir godkjent. Like etter blir gjestene redusert til ni mann. Tidlig dusj for Bailey. Bornauw sørget for 2-0 etter 84 min og hjemmeseier.

Paderborn-Union 1-1

0-1 etter 7 min ved Ingvartsen. Gjestene fører kampen, men 1-1 kom etter 33 min ved Proger. Kampen bølger, men lagene er nok fornøyd med poengdeling.

Kommentarer

kommentarer