BVB åpner opp for å gi Isak en ny sjanse

245

Grunnet stor suksess både i Nederlandsk fotball og det svenske landslaget. Nå åpner klubben for at Alexander Isak kan få en ny sjanse i Dortmund.

Svenske Alexander Isak fikk aldri gjennombruddet i Borussia Dortmund, etter han ble hentet til klubben fra svenske AIK for to år siden. Etter å ha spilt for BVB II frem til vinteren, bestemte klubben seg for å sende spilleren på et utlån til den nederlandske Willem II. Resultatet? Suksess. Etter et par innledende kamper uten mål, har han i det siste virkelig slått ut i fullblomst og i sine ni siste kamper for klubben har han scoret seks mål. Innsatsen ble også belønnet med en plass i den svenske A-landslagstroppen til kampene mot Romania og Norge i EM-kvalifiseringen.

- Annonse -

Planen er å komme tilbake

Alexander Isak har tidligere sagt at planen er å komme tilbake til Dortmund. Etter låneavtalen med Willem II går ut. Tirsdag sa han også at han trolig vil diskutere fremtiden med den tyske klubben til sommeren.

– Vi har ikke snakket så mye om fremtiden min. De har bare sagt at, jeg må fortsette å trene og jobbe hardt. Da antar vi at vi skal snakke om hva som skjer når sesongen er over, fortalte han til fotballkanalen tirsdag.

 

Klubben ønsker flere alternativ på spissplassen

Ifølge Die Welt har Borussia Dortmund allerede begynt å diskutere Alexander Isaacs fremtid i klubben. Bladet skriver at klubben følger Alexander Isaks utvikling i Willem II og at den tyske giganten vil utvide angrepsrekken denne sommeren.

Ifølge avisen er det ennå ikke bankers hvem som blir et alternativ for Paco Alcacer, men Die Welt skriver at Dortmund vurderer å gi Isak en ny sjanse.

Kommentarer

kommentarer