Celina: "Det var gøy å få debutere i Premier League"

505

Celina: «Det var gøy å få debutere i Premier League»

Det har den siste uken vært mye snakk om Bersant Celina sin landslagsfremtid, i går var det bena som snakket. 

Bersant Celina som har U21 landskamper for Norge skal nå ha tatt sitt endelige valg, det blir Kosovo han vil representere på A-landslagsnivå. Det kan nok hende at den norske landslagsledelsen angrer på at de ikke har prøvd nok etter Celina sitt imponerende innhopp mot Leicester igår.

Etter 77 minutter i oppgjøret på Etihad blir Silva byttet ut til fordel for Celina og det skal ikke gå mange minuttene før drammenseren havner i fokus i sin Premier League debut. Celina får ballen etter en klarering ute på høyrekanten og slår den silkemykt inn til Agüero som stanger den inn. Det holdt ikke og Leicester fortsetter eventyret etter en sterk 3-1 seier over Manchester City på Etihad.

Er det kjørt nå, vinner Leicester ligaen?

- Annonse -

– Nei, vi har fortsatt troen på at vi skal vinne Premier League, dette tapet forandrer ikke på det sier Celina til Fotballnerd.no

– Det er selvsagt kjedelig at vi taper, men det var gøy å få debutere i Premier League og jeg satser på mer spilletid fremover nå, fortsetter Celina.

Vanket det noen lovord i garderoben etter kampen?

– Ja, først og fremst var samtlige veldig skuffet, men jeg fikk bare gode ord om mitt innhopp, avslutter Celina til Fotballnerd.no

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -