Crystal Palace startet med borteseier mot Fulham

140

Crystal Palace startet sesongen med en borteseier mot Fulham. Schlupp og Zaha sikret poengene for bortelaget.

Fulham tok styringen fra begynnelsen. Christie skudd ble reddet av Hennessey, Schürrle kom nesten på innlegget til Sessegnon og Mitrovic headet utenfor. Den største sjansen hadde Mitrovic som ikke klarte å overvinne en sterk Hennessey. For Palace hadde Townsend den første avslutningen.

Etter en halv omgang kom Palace seg bedre inn i kampen, og hadde plutselig en kjempemulighet til å ta ledelsen. Fabri fikk en hånd på Bentekes heading og reddet ballen i tverrliggeren. På den andre siden reddet Hennessey Mitrovics skudd fra utenfor sekstenmeteren.

Fem minutter før pausen belønnet Palace seg selv. Van Aanholt spilte en fin pasning på Schlupp. Fra skrått hold banket han ballen under tverrliggeren – Schlupps første Premiere League-mål i den 100. kampen.

- Annonse -
Zaha avgjorde kampen

Også etter pausen hadde Palace den første gode avslutningen. Fabri ga en farlig retur på van Aanholts skudd, men Fulham fikk klarert.

Fulham skapte ikke mye, men ble snudd for et straffespark etter en time. Sakho felte Schürrle og var meget heldig at dommeren ikke pekte på straffemerket.Rett etter var hjemmelaget heldig at Zahas skudd ble reddet av Fabri da han dukket opp alene i sekstenmeteren etter et langt frispark. På den andre siden reddet Hennessey Mitrovics heading.

Utenom det var det ikke mange muligheter i andre omgang. Fulham slet med å bryte gjennom Palaces forsvar, selv om hjemmelaget økte presset.

Ti minutter før slutten utnyttet Palace rommet Fulham bød på. Wan-Bissaka bar ballen framover og fant Zaha. Spissen rundet Fabri og sendte ballen i det tomme målet.

I de siste ti minuttene ble både Johansen og Sørloth byttet inn, slik at det var to norske spillere på banen. Begge lag hadde eb mulighet til, men Hennessey reddet på nytt godt mot Sessegnon og Benteke klarte ikke å overvinne Fabri. Crystal Palace vant til slutt fortjent mot Fulham og sikret seg sesongens første tre poeng.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -