Dette er høstens lag i Bundesliga

174
Foto: Bundesliga logo

Det er på tide å avsløre høstens lag i Bundesliga. Det har vært langt fra et enkelt valg, men slik ble høste-sesongens lag.

Sommer

Kimmich-Ginter Akanji

Demirbay-Thiago

Sancho Reus Hazard

- Annonse -

Jovic-Haller

Begrunnelser

Målvakt: Yann Sommer, Borussia Mönchengladbach

Det er noen år siden Yann Sommer ble hentet som erstatteren til Marc-André Ter Stegen. Hullet som Ter Stegen har etterlatt seg, har sveitseren tatt med strake armer, i høst har han vist en stabilitet som vi ikke har sett i lang tid. Sommer er fortsatt en av Bundesliga beste målvakter og er en av hovedårsakene til Mönchengladbach ligger der dem ligger på tabellen.

Forsvarer: Joshua Kimmich, Bayern München

Alt i alt er det sannsynligvis enklest å beskrive Joshua Kimmich. Har vært en av de beste spillerne på et Bayern-tog som hoster seg igjennom hele høsten. Han kan spille både back og sentral midtbane, hvor han har levert fra begge plasser. Han leverer uke inn og uke ut på et ekstremt høyt nivå.

Forsvarer: Matthias Ginter, Borussia Mönchengladbach

Da Matthias Ginter ankom i SC Freiburg, var det mange som forutså ham en strålende fremtid. Etter en tøff tid i Borussia Dortmund tok han et skritt tilbake og endte opp i Gladbach, hvor han ble en nøkkelfigur i forsvaret. Som sin lagkamerat Sommer har Ginter vært en stabil figur som har bidratt til Mönchengladbachs sterke høst. Kan gi et navn til de større klubber igjen hvis han fortsetter som dette.

Forsvarer: Manuel Akanji, Borussia Dortmund

Var en spiller som sto enormt høyt oppe på Dortmund liste for nye spillere, som satte store summer for å tiltrekke seg sveitserne til dem. Prislappen er nå lett å motivere. En fullstendig forsvarer, mer eller mindre, som styrer den svarte gule defensiv på en imponerende måte til tross for sin unge alder.

Midtbanespiller: Kerim Demirbay, 1899 Hoffenheim

Siden Julian Nagelsmanns tilgang som leder for Hoffenheim, er det en spiller som virkelig har stått ut med hensyn til ytelse i klubben. Det er Kerim Demirbay. Tatt fra en merkelig tid i Hamburger SV hvor han hovedsakelig var lånt, nå en av Bundesliga beste midtbanespiller og Hoffenheims viktigste spiller. Igjen på det vanvittige nivået som tok ham til landslaget. Gitt i høstloven.

Midtbanespiller: Thiago, Bayern München

Guardiolas absolutte ønskeliste da han kom til Tyskland. En spiller som, siden Guardiola forlot daglig, var omgitt av flytepresset, ikke minst til Manchester City. Thiago har imidlertid fortsatt og Bayern vil gjerne gjøre det. Besitter kvaliteter som ingen andre har i laget med sin enorme følelse for ballen og talentet for spillet. Blir sett på som den neste kapteinen i klubben.

Midtbanespiller: Jadon Sancho, Borussia Dortmund

Suveren sang som har vært vanvittig bra i høst. Lucien Favre har alltid hatt vært en flink mann til å la unge talenter blomstre, men den magiske berøringen han har fått fra Sancho, er noe utenom det vanlige. Gang på gang har han skapt uorden for motstanderne. .

Midtbanespiller: Marco Reus, Borussia Dortmund

For meg har Marco Reus vært Bundesliga beste spiller i høst. Med Favre som trener for andre gang i sin karriere, har Reus kommet tilbake på en sinnsykt imponerende måte. Hvor han spiller mer sentralt i banen har gitt ham plass til å diktere Dortmunds delikate offensiv. Hjelp så vel som å lage mål selv.

Midtbanespiller: Thorgan Hazard, Borussia Mönchengladbach

Lillebror til Eden Hazard som alltid hadde det vanskelig å holde høyt nivå i Bundesliga, men i år har Thorgan virkelig lyktes. Mönchengladbach har hatt en god høst og Thorgan er en stor grunn til det. Han beviser hvilket nivå han besitter, og det er ikke rart at flere store klubber er ryktet for å være interessert i ham.

Spiss Luka Jovic, Eintracht Frankfurt

Flott talent som ble snappet opp på lån av Eintracht Frankfurt, men som hadde det vanskelig å vise frem sin kvalitet. Denne høsten har vært noe annet. Luka Jovic har vært dødelig fremover og av motstandernes forsvarere påpekt som Bundesliga beste angriper akkurat nå. God fysikk, målrettet og vanskelig å lese – gode kvaliteter når du vil nå toppen. Selv om våren ikke er så god, er Jovic et navn for større scener til neste år.

Spiss Sebastian Haller, Eintracht Frankfurt

Jovic-makkeren må selvfølgelig få et sted i laget. Det er ganske enkelt vanskelig å se den ene uten den andre etter høsten. Frankfurt fikk virkelig valuta for å Sebastian Haller, som brukte sin første sesong på å bli varm i trøya. Og nå i sin andre sesong kan vi si at de hadde rett. Utrolig høst hvor han noen ganger så uovervinnelig ut.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -