Dortmund signerer Marius Wolf

354
Borussia Dortmund har signert Marius Wolf. Bilde: Haraldbischoff, Wikimedia.

Borussia Dortmund har signert Marius Wolf. Dette bekreftet Bundesligaklubben på sin hjemmeside. Den 23-årige midtbanespilleren forlater cupmesteren Eintracht Frankfurt til fordel for det vesttyske laget. Dortmund betaler fem millioner Euro for Wolf.

– Marius Wolf er en spiller med stor potensiale. Kombinasjonen av de sportslige kvalitetene og den fantastiske mentaliteten gjør ham til en perfekt spiller for Borussia Dortmund, sier sportsdirektør Michael Zorc.

Wolf har utviklet seg meget bra i Frankfurt. I januar 2017 kom han på lån fra Hannover 96 som på denne tida var i 2. Bundesliga, og ikke hadde behov for Wolf lengre. Først i fjor sommer ble midtbanespilleren kjøpt av Frankfurt. 31 av sine 33 kamper i Bundesliga spilte Wolf for Frankfurt (fem mål).

Wolfs tidligere medspiller, Kevin-Prince Boateng, er overbevist over Wolfs potensiale.

- Annonse -

– Hvis han ikke spiller for landslaget en dag, legger jeg opp, sa Boateng til sportsavisen kicker i februar.

Wolfs kontrakt med Borussia Dortmund varer til 2023.

– Jeg er veldig lykkelig at jeg får sjansen til å videreutvikle meg i en så stor klubb. Mitt mål er å være suksessrik med Dortmund de neste årene, og muligens også vinne det ene eller andre trofeet, sier Wolf.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -