En vanvittig trilleravslutning i 2. Bundesliga

157
Foto: Bundesliga 2 logo

Det gjenstår en runde av 2. Bundesliga sesongen 2018/2019. Det eneste som er sikkert er at 1. FC Köln allerede er klar for 1. Bundesliga. Men hvem stikker av med den andre direkteplassen?

Med en serierunde av kanskje den kuleste divisjonen i fotball, er det stor spenning om hvem som følger Köln direkte opp til 1. Bundesliga, bak allerede klare 1. FC Köln er det en voldsom triller blant Paderborn, Union Berlin og HSV som alle kjemper om den viktige andreplassen. I helgen som var ble det blant topplagene ingen voldsom utslag, unntatt 1. FC Köln som tapte sin kamp.

- Annonse -

34. Spieltag, søndag 19. mai 15.30

Dynamo Dresden – SC Paderborn

Hvem har den vanskeligste kampen i siste runde? Jeg vil si at dent har SC Paderborn. Ettersom de tar turen til Dynamo Dresden som garantert ønsker å vise seg fra sin beste side, klubben ønsker også å by opp til dans for et utsolgt Rudolf-Harbig-Stadion. SC Paderborn får det neppe enkelt på bortebane.

VfL Bochum – 1. FC Union Berlin

Union har en lignende oppgave som Paderborn. Også her finner vi et hjemmelag som kun har æren å spille for i denne kampen. Forskjellen er at trykket i Bochum ikke vil være det samme som i Dresden. Tvert imot her kan gjestene på en måte føle seg som et halvt hjemmelag. Det er forventet omtrent 5000 supportere som tar turen fra Berlin.

Hamburger SV – MSV Duisburg

Du kan så klart slå ting rundt og hvordan du vil, men en ting er sikkert HSV har definitivt den enkleste oppgaven? Duisburg er sist og har bare teoretiske sjanser til å få spille kvalifisering. Jeg tror dessverre ikke det vil skje. I stedet vil MSV være klar for 3. Liga. Ettersom de reiser til Hamburg.Har de den mentale kraften til å stjele poeng mot HSV? Jeg tror ikke det.

 

Samtlige kamper spilles søndag 19. mai, med avspark klokken 15:30

Kommentarer

kommentarer