Sævik og Syrstad Engen scoret i Wolfsburg-seier

177
Ingrid Syrstad Engen. Bilde: El Loko Foto, Wikimedia.

(Wolfsburg – Duisburg 5-2) Både Karina Sævik og Ingrid Syrstad Engen scoret da Wolfsburg slo Duisburg på hjemmebane.

Begge de norske landslagsspillerne spilte fra start for et skadeplaget Wolfsburg-lag. Karina Sævik trengte kun drøye to minutter før hun scoret sitt første mål for sin nye klubb og sendte Wolfsburg i ledelsen.

Sævik var også delaktig i Wolfsburgs andre mål for dagen. 24-åringen spilte den målgivende pasningen til Pia-Sophie Wolter som doblet ledelsen.

Da Ingrid Syrstad Engens langskudd havnet i lengste hjørne tre minutter før pausen, var kampen avgjort. Svenja Huth økte ledelsen til 4-0 rett før førsteomgangen var over.

Til pausen ble Ingrid Syrstad Engen i garderoben, mens Karina Sævik ble byttet ut etter 60 minutter. På dette tidspunktet ledet Wolfsburg 4-1. Jorian Baucom hadde sørget for Duisburgs første mål. Kort tid etter byttet økte Zsanett Jakabfi til 5-1.

Selv om Yvonne Zielinski scoret et nytt mål for Duisburg, ble kampen aldri spennende igjen. Etter sju kamper har Wolfsburg 19 poeng og ligger på andreplassen, to poeng bak Bayern München.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball