Enda en Pedersen er klar for Start

237
Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Emil Grønn Pedersen har signert for Start. Han blri familiens fjerde Start-spiller.

Før Emil Grønn Pedersen har allerede bestefaren Erik Ruthford Pedersen, onkelen Kjetil Ruthford Pedersen og faren Steinar Pedersen spilt for Start. Sistnevnte har også trent klubben i en periode.

– Jeg har vokst opp med Start fra jeg ble født. Jeg har vært mye med på trening her med farfar når pappa var i Lillestrøm. Jeg har alltid hatt et forhold til Start. Det er veldig gøy, også er jeg veldig stolt. Jeg føler det er fortjent etter alt arbeidet jeg har lagt ned, sier Emil Grønn Pedersen til Starts hjemmeside.

Les også: Nornes til Fotballnerd: – Vi har savnet kamper

- Annonse -

23-åringen kommer fra Vindbjart. Grunnet myndighetenes nedstenging av breddeidretten, har spissenikke spilt kamper på et og et halvt år. Likevel overbeviste Pedersen på prøvetrening og fikk tilbudt kontrakt.

– Jeg er veldig imponert over hvordan Emil har jobbet i vanskelige omstendigheter i den Covidsituasjonen Vindbjart og tredjedivisjon har vært i. Han har tatt veldig godt vare på seg selv og har trent godt, så han trengte lite tilpasningstid og viste med en gang at han er en veldig spennende spiller. Emil har et veldig høyt potensiale, sier Starts hovedtrener Joey Hardarson.

Les også: 15-åring har signert proffkontrakt med Sarpsborg

Starts sportslige leder, Atle Roar Håland, er også fornøyd med signeringen.

– Nå har vi hatt Emil på prøve her en stund, og han har gjort et utrolig godt inntrykk, og jeg er veldig glad for at vi har fått til en overgang. Han har tatt store fysiske steg den siste tiden og er en spiller med god fysikk og et godt skuddbein. Han er en veldig seriøs og dedikert spiller med et stort potensial og er en goalgetter som er best inni boksen, forteller han.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -