15-åring har signert proffkontrakt med Sarpsborg

171
Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

15 år gamle Elias Kringberg Haug har signert proffkontrakt med Sarpsborg.

– Markedet har blitt slik at unge, gode spillere blir hentet ut og det skjønner vi kan være fristende. Samtidig gir vi ikke disse kontraktene til spillere vi ikke har troa på. Dette er en startbillett. Det er en kjempemulighet, så er det opp til spillerne å gjøre de rette tingene, men vi skal legge til rette for utvikling, sier Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen til klubbens hjemmeside.

Les også: Fra Strømsgodset til Bærum

Haug kom til Sarpsborg i begynnelsen av 2020. Tidligere var midtstopperen aktiv for Askim. Han sier selv til Sarpsborgs hjemmeside at han føler han har tatt steg siden han kom til klubben.

- Annonse -

– Han er den yngste spilleren vi skriver proffkontrakt med. Han har gått skolen i Askim og fått god påvirkning. Han kom til oss med ballast. Til tross for hans unge alder, viser det at vi har planer for at han skal bli en framtidig a-lagsspiller. Elias var kaptein på G14-landslaget i fjor og var attraktiv for flere toppklubber på Østlandet, sier Sarpsborgs utviklingssjef Erland Johnsen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -