Erfarer: Nordeide signerer under for Lyn 1896 FK

150
Lyn henter forsterkning.

Lyn 1896 FK har lenge hatt spilleren i kikkerten og det meste tyder på at Sander G. Nordeide går fra Nardo til Lyn 1896 FK.


Etter det lagansvarlig skribent erfarer har Lyn 1896 FK kommet til enighet om en ny midtstopper. I lengre tid har klubben fra Kringsjå vært på jakt etter en midtstopper om kan heve kvaliteten ytterligere inn mot seriestarten. Det skal være Nardo-midtstopperen Sander Nordeide etter de opplysningene vi sitter inne med. 

LES:  Tor Ole Skullerud inn som Sportslig leder i Lyn 1896

Nordeide er midtstopper og har tidligere spilt for Ullern og Stabæk, før han dro til Trondheim og studier samt spill for Nardo. Jeg har vært i kontakt med en kilde som opplyser at det skal være nevnte Nordeide som er klar for Lyn 1896 FK.

LES: Grøna klar for Lyn 1896 FK

Lyn 1896 FK har virkelig vært på hugget de siste ukene. Signeringen er et bud om at klubben virkelig mener alvor kommende sesong. Etter hva undertegnede forstår skal det være snakk om en gratis overgang til Oslos beste vestkant.

- Annonse -

LYNs daglig leder har Bjørn Gahn Jønsberg har ikke besvart henvendelsen fra lagansvarlig for Lyn 1896 FK. Det har heller ikke lykkes i kontakt med Nardos ledere om en kommentar rundt saken. 


Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -