Flamini svarte Arsenal fansen

194

Flamini svarte Arsenal fansen

At fotballspillere blir utsatt for mye kritikk er ikke noe nytt, selv fra egne supportere. Arsenals Mathieu Flamini er en av de som har fått erfare dette.

Etter å ha storspilt igjennom hele 2007/08 sesongen på midtbanen til Arsenal valgte Flamini å ikke forlenge sin kontrakt og ferden gikk videre til Italia og AC Milan. Der ble han aldri noen suksess og i 2013 returnerte franskmannen til Arsenal og Emirates stadium på samme måte som han forlot London. Gratis.

Flamini spilte en rekke gode kamper og var svært delaktig til at Arsenal lenge tronet øverst på Premier League tabellen. Som så mange andre lag så raknet det ved juletider, Arsenal ble hektet av tittelkampen og flere av spillerene fikk en formsvikt, Flamini var en av disse og fikk svært mye kritikk av både eksperter og egne fans.

2014/15 sesongen ble ikke noe bedre for midtbanekrigeren. Kritikken fortsatte å hagle mot Flamini og spilletiden ble svært begrenset igjennom sesongen. Da sesongen var over og overgansvinduet åpnet var det svært mange som var sikre på at Flamini var ferdig i londonklubben. Fansen ventet på franskmannens avskjed og ventet på at Arsene Wenger endelig skulle hente inn en ny signering som kunne ta rollen som kriger på midtbanen. Dette skjedde ikke. Flamini ble værende i klubben til tross for flere rykter om hans exit og det kom ingen ny midtbanespiller, til tross for at flere spillere ble linket.

- Annonse -

Sesongstart. Flamini spiller ikke et minutt av noen av de første seks Premier League kampene og er ikke med i 2-1 tapet borte mot Dinamo Zagreb i Champions League.
23.September, Carling Cup på White hart lane. Tottenham-Arsenal, Nord-London derby. Begge lag stiller med et noe redusert mannskap, og Arsenal fansen sitt mareritt i forkant av sesong blir en realitet. Mikel Arteta og Mathieu Flamini spiller sammen fra start på midtbanen i Arsenals 4-2-3-1 formasjon. Dette har de ventet på helt siden overgangsvinduet stengte uten at det ble hentet inn noen form for forsterkning på midtbanen. Fansen har mildt sagt svært liten tro på dette partnerskapet.

Kampen går i gang og nervene er i høyspenn. 25 minutter er spilt. Alex Oxlade-Chamberlain får sende i vei et langskudd som Michel Vorm på noe klønete vis sender rett tilbake i beina til Mathieu Flamini og franskmannen sender gjestene i ledelsen med sin første scoring siden Mars. Han feirer foran hjemmefansen. Pluss i boka hos Arsenal fansen.
Ledelsen holder til pause, Tottenham utligner ved et selvmål av Calum Chambers tidlig ut i andreomgang, 1-1.
Begge lag jager den avgjørende scoringen. Blir det Harry Kane som ender måltørken? Skal Sanchez score sin første for sesongen? Skal Son bli redningen nok en gang?

77.minutter. Federico Fazio sin klarering ender i å bli dagens høyeste ball. Den er på vei ned. Pang.
Mathieu Flamini dunker til på volley fra 17.meter og ballen suser ned i hjørnet bak en utspilt Michel Vorm. Arsenal fansen går av skaftet og Flamini feirer med å gestikulere sin kjærlighet til klubben som de alle elsker. 10 minutter senere blåses det i fløyta og Arsenal går videre.

Etter kampen velger Flamini å adressere fansen i en video som klubben legger ut på sin hjemmeside hvor han takker fansen for sin støtte og dedikerer begge sine scoringer for de. Fansen, som over lengre tid har uttrykt sin misnøye med franskmannens prestasjoner for klubben, både på sosiale medier og til tider på stadion under kamp.
Hetset av egen fans, men velger å uttrykke sin takknemlighet for støtten. Det er Mathieu Flamini. 100 prosent med hjertet utenfor drakta. Blod svette og tårer. Når han spiller kamp for Arsenal går han alltid helhjertet inn i alle dueller. La oss være ærlige, det er ikke alltid det er hjelpsomt og det hender det ikke er det smarteste, men laget trenger det. Han er villig til å ofre helsa.

Jeg har selv vært en av de som har vært (veldig) misfornøyd med prestasjonene til Mathieu Flamini de siste sesongene, men når en spiller som er mest kjent for sanking av kort og til tider (svært) udisiplinert spillestil makter å score to mål på bortebane mot erkerivalen og sende de ut av cupen, så blir ting så veldig mye bedre.

Mathieu Flamini, du er så fantastisk gal.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -