Krise i Newcastle

407
Newcastle
Newcastle logo

Krise i Newcastle

 

En elendig sesongstart i ligaen ble onsdag fulgt opp med et skuffende 0-1 tap i ligacupen for Sheffield Wednesday. Nå er det krise i nord-øst.

Uten en eneste seier og to poeng på de første seks kampene i ligaen, var presset allerede på Newcastle-manager Steve McClaren før onsdagens ligacup-kamp mot Championship-laget Sheffield Wednesday.

Etter at kampen var over og hjemmelaget hadde tapt nok en match hjemme på St.James Park var McClaren klar på at de ikke kan legge seg ned nå.

- Annonse -

– Vi har sagt til spillerne at de ikke kan synes synd på seg selv. På lørdag kan de være krigere eller ofre, det er enten eller. Nå har vi kun råd til å ha krigere, sa han til SkySports etter kampslutt.

Presset i storklubben er alltid stort, noe Alan Pardew og John Carver fikk merke de siste sesongene. Nå bør McClaren få skuta på rett kjøl snarlig om ikke uroen skal spre seg blandt klubbens supportere igjen. Den tidligere Derby-manageren erkjenner at det har blitt tøffere enn han forventet.

– Har jobben vært vanskeligere enn jeg trodde? Uten tvil. Mange sier at det er krise, og det begynner å nærme seg det. Vi fortjener å bli kritisert, men for meg er dette en utfordring. Vi må begynne å bruke erfaringen vår, for det er noe vi har. Vi må finne løsningene både mentalt, teknisk og taktisk, fortalte McClaren.

Til helgen tar Newcastle i mot Chelsea til kveldskamp lørdag. Et lag de har hatt godt tak på hjemme på St.James Park de siste årene. En seier mot Chelsea lørdag vil være massiv for McClaren og Newcastle.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -